Рецепт Шафрану вуха

Рецепт Шафрану вуха
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування юшки з білої риби, морських гребінців, лука, макаронних виробів, рибного бульйону, білого вина і порошку чилі.

опис приготування:

Вуха - одне з найдавніших страв російської кухні, з'явилося приблизно в 11-12 століттях. В ті часи крім рибної існувала також куряча, лебяжа і горохова юшка, і лише в кінці 17-початку 18 століття вуха стала виключно рибним блюдом. Шафрану вуха володіє тонким гіркувато-пряним ароматом шафрану і пікантний смак завдяки порошку чилі.

приготування:

З білої риби видалити нутрощі, очистити її від шкіри і витягти кістки. Нарізати рибу кубиками. Очистити і нарізати морські гребінці. Нарізати цибулю невеликими кільцями. Видалити насіння і перегородки в солодкому перці, нарізати його невеликими кільцями. Подрібнити цибулю-порей. Налити в миску 2 столові ложки гарячої води, помістити туди шафранові нитки і замочити їх. Нагріти оливкова олія у великій каструлі з товстим дном. Додати цибулю, цибуля-порей і солодкий перець. Обсмажити до золотистого кольору. Додати рибний бульйон, макарони і порошок чилі. Довести до кипіння. зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і варити 15 хвилин. Додати в бульйон біле вино, шафранові нитки, білу рибу, морські гребінці, сіль і чорний мелений перець за смаком. Варити під кришкою 6-8 хвилин. Збити вершки і яєчні жовтки в мисці, додати 2-3 столові ложки рибного бульйону. Приготовану суміш влити в юшку, і варити 2-3 хвилини, постійно помішуючи.


  • ассорти белой рыбы— 700 грам
  • морські гребінці— 2 штуки
  • середня цибулина— 1 штука
  • стручок сладкого красного перца— 1 штука
  • стебло цибулі-порею— 1 штука
  • мелкие макаронные изделия— 50-60 грам
  • яєчні жовтки— 2 штуки
  • рибний бульйон— 850 мілілітрів
  • сухе біле вино— 250 мілілітрів
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • шафранові нитки— 0,25 чайних ложки
  • жирні вершки— 3 Ст. ложки
  • порошок чилі— 0,25 чайних ложки
  • чорний мелений перець і сіль— За смаком
Вуха - одне з найдавніших страв російської кухні, з'явилося приблизно в 11-12 століттях. В ті часи крім рибної існувала також куряча, лебяжа і горохова юшка, і лише в кінці 17-початку 18 століття вуха стала виключно рибним блюдом. Шафрану вуха володіє тонким гіркувато-пряним ароматом шафрану і пікантний смак завдяки порошку чилі.

приготування:

З білої риби видалити нутрощі, очистити її від шкіри і витягти кістки. Нарізати рибу кубиками. Очистити і нарізати морські гребінці. Нарізати цибулю невеликими кільцями. Видалити насіння і перегородки в солодкому перці, нарізати його невеликими кільцями. Подрібнити цибулю-порей. Налити в миску 2 столові ложки гарячої води, помістити туди шафранові нитки і замочити їх. Нагріти оливкова олія у великій каструлі з товстим дном. Додати цибулю, цибуля-порей і солодкий перець. Обсмажити до золотистого кольору. Додати рибний бульйон, макарони і порошок чилі. Довести до кипіння. зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і варити 15 хвилин. Додати в бульйон біле вино, шафранові нитки, білу рибу, морські гребінці, сіль і чорний мелений перець за смаком. Варити під кришкою 6-8 хвилин. Збити вершки і яєчні жовтки в мисці, додати 2-3 столові ложки рибного бульйону. Приготовану суміш влити в юшку, і варити 2-3 хвилини, постійно помішуючи.


Подібні рецепти

Фінська вуха «У Калакасі»

Царська вуха (оригінальний рецепт)

У Калакасі — карельське і фінське рибна страва, яке може зустрічатися з такою назвою як "; молочна вуха ";. Готується суп досить просто і з доступних продуктів. опис приготування: Щоб приготувати фінську вуха "; калакейтто" необхідна будь-яка риба з білим, бажано безкістковим філе. підійде так...

Суп «вуха»

Суп «вуха»

багато хто погодиться, що вуха не готують на кухні. потрібен багаття, природа…але рецепт, як приготувати суп "; Юшку" в домашніх умовах підкаже вам, як приготувати максимально смачний суп на плиті. опис приготування: Після закладки риби, юшку краще не перемішувати і варити на повільному вогні....

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...