Рецепт Швейцарська меренга на паличці
Швейцарська меренга на паличці може прикрасити будь-який святковий стіл або стане чудовою прикрасою для торта. готується просто, виглядає ефектно, а продуктів необхідно — мінімум.
опис приготування:
Рецепт приготування швейцарської меренги на паличці досить простий, дотримуйтесь покроковому рецептом і дотримуйтесь температурний режим при сушінні меренги.
- яєчні білки— 2 штуки
- Цукровий пісок— 120 грам
- Харчовий барвник— 1 щіпка
Акуратно відокремте білки від жовтків, в рецепті використовуються тільки білки, додайте цукровий пісок.
Змішайте цукор і білки до однорідної маси.
Поставте цукрово-білкову масу на "; водяну баню" і нагрійте до 70 градусів, постійно помішуючи.
Нагріту масу збийте міксером до стійких піків.
Розділіть збиту масу на дві частини.
В одну частину додайте сухий або гелевий харчовий барвник.
Змішайте барвник з меренгою.
В кондитерський мішок викладайте по черзі: столову ложку білої меренги.
Потім додайте столову ложку кольоровий меренги.
По черзі викладіть всю масу.
На лист пергаменту відсадити через насадку всю масу, залишайте між меренгою відстань.
Вставте в меренгу дерев'яні палички.
Сушіть меренгу в духовій шафі на мінімальному вогні 1,5 годину, при цьому дверцята духовки злегка прочиненими.
Готова меренга легко знімається з пергаменту, вона легка, повітряна і дуже красива.
Така меренга прикрасить кенді бар або підійде для прикраси святкового торта, а приготувати її можна заздалегідь.
Подібні рецепти
Італійська меренга
Французька меренга вважається найпростішою в приготуванні. Вона ж є основою знаменитого торта "; Павлова ";. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку меренгу у себе на кухні. дивіться! опис приготування: Поділюся з вами невеликими секретів. А саме - як випікати французьку меренгу. От...
Шоколадна глазур Меренга
Шоколадна глазур швидкого приготування. опис приготування: Збийте вершкове масло до отримання легкої і пухнастою маси. Відкладіть в сторону. У великій мисці, збийте яєчні білки до одержання м'якої піни. продовжуючи збивати, поступово додайте в яєчні білки цукор. Потім додати в білки збите верш...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...