Рецепт Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі
шалено ароматне, естетично привабливе східно-азійське гаряче святкове блюдо. Готується в казані із закритою кришкою. Відрізняється великою кількістю зелені і часнику.
опис приготування:
Назва Нархангі можна перефразувати — все по півкіло.
М'ясо ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо в казані. Вимикаємо і починаємо укладати шари овочів, які солимо за смаком, перчимо і посипаємо сумішшю зелені з часником і якщо є 2 болгарські перці. 1 шар- це обсмажене в рослинному маслі (0,5 склянки) — м'ясо. 2 — цибуля, нарізаний півкільцями. 3 — морква, крупно нашаткована. 4 — помідори нарізані великими півкільцями. Останній шар картопля, якщо не дуже великий-то цілком. Не забути і його посипати зеленню і спеціями.
налити 0,5 склянки води, закрити кришку і після закипання зробити тихий вогонь і тушкувати не відкриваючи 1,5 часа.Подавать на блюді, дістаючи одним разом всі верстви, щоб була видна колірна гамма.
- Будь-яке м'ясо— 0,5 кілограма(Для любителей мяса можно 1 килограмм.)
- цибуля— 0,5 кілограма
- морква— 0,5 кілограма
- помідори— 0,5 кілограма(Зимой заменяем томатным соком.)
- Картопля— 0,5 кілограма
- Кріп петрушка— 200 грам
- часник— 200 грам
- Болгарський перець— 2 штуки
М'ясо ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо в казані. Вимикаємо і починаємо укладати шари овочів, які солимо за смаком, перчимо і посипаємо сумішшю зелені з часником і якщо є 2 болгарські перці. 1 шар- це обсмажене в рослинному маслі (0,5 склянки) — м'ясо. 2 — цибуля, нарізаний півкільцями. 3 — морква, крупно нашаткована. 4 — помідори нарізані великими півкільцями. Останній шар картопля, якщо не дуже великий-то цілком. Не забути і його посипати зеленню і спеціями.
налити 0,5 склянки води, закрити кришку і після закипання зробити тихий вогонь і тушкувати не відкриваючи 1,5 часа.Подавать на блюді, дістаючи одним разом всі верстви, щоб була видна колірна гамма.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясне з овочами блюдо Нархангі muscleman.com.ua') as ...' at line 1
Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...
Гаряче на сковороді
Відмінне доповнення до будь-якого гарніру — це гаряче на сковороді в домашніх умовах. м'ясо, цибуля і спеції — самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! раджу! опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...