Рецепт Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю

Рецепт Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак.

опис приготування:

Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочевицю краще брати чорну або коричневу, червона не підходить. Вермішель можна брати і пшеничну, але гречана тут особливо хороша!

  • гриби— 300 грам(у мене свіжі гливи)
  • сочевиця— 1/2 склянки(чорна або корчіневая)
  • вермішель— 1/2 склянки(гречана)
  • Картопля— 2 штуки(середні)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука(невелика)
  • крем— 2-3 Ст. ложок
  • масло топлене— 1 Ст. ложка
  • вода— 1,5 L(або бульйон)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • кріп— 1/4 пучка
  • Чорний перець— За смаком
Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю - фото крок 1 У сковороді на топленому маслі згасити нарізані соломкою гриби. Коли грибний сік випарується, додайте цибулю і моркву, обсмажте все разом.

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю - фото крок 2 Додайте сметану і тушкуйте на повільному вогні хвилин 5.

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю - фото крок 3 У киплячий бульйон або воду опустіть сочевицю. Дайте поваритися хвилин 10 і закладіть нарізану кубиками картоплю. Варіть майже до готовності сочевиці.

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю - фото крок 4 всипте вермішель, попередньо прогрів її на сухій сковороді пару хвилин. дайте закипіти.

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю - фото крок 5 Додайте грибну зажарку, сіль, лавровий лист, чорний перець і трохи кропу. накрийте кришкою, вимкніть нагрів і дайте супу настоятися хвилин 15.

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю - фото крок 6 Подавайте суп гарячим. Дуже смачно з чорним хлібом і часником.

Подібні рецепти

Суп з курки з вермішеллю

Салат «Рукола з креветками»

самий класичний, простий і знайомий усім суп - курячий. Його варять майже у всіх куточках світу, додаючи традиційні продукти. Я звикла в складі бачити макаронні вироби і доступні овочі. опис приготування: думаю, що багато хто з вас пам'ятають смак подібного страви з дитинства. Мама варила його...

Суп з нутом і вермішеллю

Суп з нутом і вермішеллю

Суп з вермішеллю — частий гість на моїй кухні. Зазвичай я варю його на курячому бульйоні з додаванням картоплі і декількох овочів. Але іноді хочеться додати що-небудь нового для різноманітності. опис приготування: Якщо хочете швидко зробити даний рецепт, то заздалегідь зваріть бульйон, можна і...

Суп з вермішеллю в мультиварці

Суп з вермішеллю в мультиварці

Це легкий золотистий супчик додасть вам сил в літню погоду і зігріє своїм теплом взимку. Його моно їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю, ну а приготувати таку страву простіше простого. опис приготування: Цей рецепт приготування супу з вермішеллю в мультиварці не раз виручав мене, адже ві...

Суп з вермішеллю

Суп з вермішеллю

Хочеться розповісти вам, як приготувати суп з вермішеллю. Цей рецепт також може сподобається вегетаріанцям, адже в складі ми не будемо використовувати м'ясний бульйон. Буде дуже смачно! опис приготування: При подачі рекомендується прикрасити суп рубаною зеленню, а подавати його слід гарячим. Т...

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю

Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...