Рецепти muscleman.com.ua

Швейцарська меренга на паличці

Швейцарська меренга на паличці

Швейцарська меренга на паличці може прикрасити будь-який святковий стіл або стане чудовою прикрасою для торта. готується просто, виглядає ефектно, а продуктів необхідно — мінімум. опис приготування: Рецепт приготування швейцарської меренги на паличці досить простий, дотримуйтесь покроковому ре...

Соте з баклажанів в мультиварці

Соте з баклажанів в мультиварці

Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Грецький фраппе

Грецький фраппе

Незважаючи на те, що фраппе — французьке слово (охолоджений), походження же цього напою корінням впирається в Грецію. Приготуйте розчинна кава, молоко і кубики льоду. Грецький фраппе для вас. опис приготування: Грецький фраппе зовсім древній напій. Його винайшли в п'ятдесятих, можна сказати, н...

Глазур для Празького торта

«Наполеон» з капусти (овочевий торт-закуска)

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Грецька закуска «Melidzana»

Грецька закуска «Melidzana»

Мелідзана з овочів — це традиційна, дуже смачна грецька закуска, яку готують з запечених овочів. Вона виходить дуже ніжна, соковита і ароматна. Мій рецепт мелідзани з баклажанами. опис приготування: Приготувати смачну грецьку закуску "; мелідзану" досить просто, якщо слідувати покрокової інстр...

Суп з стейка сьомги

Суп з стейка сьомги

Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...

Солянка зі свининою в мультиварці

Солянка зі свининою в мультиварці

Якщо у вашій родині з'явилася мультиварка, значить пора адаптувати популярні страви під методи приготування в сучасній техніці. Солянка в мультиварці нічим не поступається класичної, спробуйте. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування солянки зі свининою в мультиварці. Г...

Сидр яблучний

Сидр яблучний

Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт! опис приготування: Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичен...

Суфле з брокколі і трьох видів сиру

Суфле з брокколі і трьох видів сиру

Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...

Він послався gorbuši

Він послався gorbuši

А ось і ще одне приголомшливе блюдо корейської кухні, яке добре прижилося у нас. Хе з горбуші може бути і закускою, і салатом, і самостійною стравою, давайте спробуємо приготувати його самі. опис приготування: З численних страв корейської кухні далеко не всі припадають до смаку нашій людині, і...

Гранатовий соус для шашлику

Гранатовий соус для шашлику

Пора грилів на свіжому повітрі і шашликів настала. І відразу ж постає питання про те, хто яке м'ясо любить, в якому маринаді і з яким соусом. А у нас з друзями простим кетчупом не звільнишся ... опис приготування: Збираючись на вихідних на природу, я вирішила зробити в дорогу наршараб. І для в...

Листковий десерт з грейпфрутом

Листковий десерт з грейпфрутом

Легкий десерт з грейпфрутом і горіхами стане вашим новим кулінарним шедевром і неодмінно порадує близьких. опис приготування: Один грейпфрут чистимо і ріжемо м'якоть дрібними кубиками, з іншого вичавлюємо сік. Змішуємо грейпфрутовий сік з 2 ст. L. цукрової пудри, вводимо розпущений желатин і с...

Соус Ткемалі

Соус Ткемалі

ткемалі (Ткемалі) - традиційний грузинський соус, який подають до страв з птиці, м'яса і риби. Рецепт приготування соусу ткемалі згідно грузинськими традиціями — до вашої уваги. опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу ткемалі був відкритий в Грузії і названий по ...

Щучі голови

Щучі голови

Щучі голови можна приготувати по-різному, і дуже смачними вони виходять вареними у вигляді юшки. Готується такий суп близько 1,5 годин і ідеально смакує вприкуску з щучими головами. опис приготування: Юшку можна приготувати з будь-якої риби та її частин, але з щуки вуха завжди особлива. Крім ц...

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...

Грибна юшка (суп з грибами)

Грибна юшка (суп з грибами)

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати грибну юшку (суп з грибами) - неймовірно ароматний суп з двома видами грибів! Виходить він дуже смачним, красивим і насиченим за смаком. Спробуйте! опис приготування: Такий легкий в приготуванні супчик підкорить всіх своїм неймовірно апетитним аром...

Гаспачо

Гаспачо

У спекотний літній день (або ніч), а також з ранку після бурхливої ​​вечірки немає нічого кращого гаспачо — освіжаючого іспанського супу з томатів. Його не треба варити, інгредієнти — свіжі. Потрібен лише блендер! опис приготування: гаспачо — іспанська суп, який чудово підходить для приготуван...

Соус Сальса

Соус Сальса

сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...

Грибний суп без засмажкою

Грибний суп без засмажкою

Останнім часом я звикла до легких супчик. Мій чоловік як і раніше вимагає наваристі борщі і солянки, але для мене вони відійшли на другий план. покажу, як приготувати грибний суп без засмажкою. опис приготування: У цьому рецепті все елементарно. Всі інгредієнти потрібно нарізати і додати в бул...