Рецепт Сидр яблучний
Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт!
опис приготування:
Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичений смак головного інгредієнта. Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати яблучний, якщо ви такий же цінитель. У класичному вигляді його роблять на основі свіжовичавленого соку з особливо сорти фруктів. Але звичайні садові плоди теж підійдуть, тільки обов'язково з дерева, а не віддаляти.
- яблука садові— 5 кілограм
- цукор— 500 грам
- вода— 5 літрів
- м'ята— 1 пучок
Потім перекладіть яблучну масу у велику ємність. додайте цукор.
Потім влийте фільтровану воду і покладіть м'яту.
Отриману масу перелийте в щільно закриту ємність. Приберіть її на 5 днів в тепле місце.
Після цього масу процідіть. Макуха перекладіть в марлю і відіжміть його.
А сусло розлийте по пластикових або скляних пляшках з кришками. Залиште пляшки на 5 днів при кімнатній температурі.
Потім сидр переставте в холодильник ще на 5 днів. приємною дегустації!
Подібні рецепти
Ароматний курча
Якщо вам хочеться зігрітися холодним вечором, пропоную вам приготувати гарячий яблучний сидр - ароматний і дуже смачний напій на основі яблучного соку. Він відмінно зігріє вас в холодний день! опис приготування: Напевно, Кожний знає, як приготувати гарячий яблучний сидр - дуже смачний зігріваю...
Сидр аля Глінтвейн
Традиційна суміш спецій — кориці, бадьяна і гвоздики — робить цей яблучний сидр схожим на глінтвейн. опис приготування: У великій каструлі довести сидр, лимонну цедру і спеції до кипіння, зняти з вогню. Дати настоятися по крайней мере 20 хвилин (або 4 годин). Процідити сидр через марлю і розли...
Французький яблучний тарт
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...
Шведський яблучний пиріг
Шведський яблучний пиріг дещо відрізняється від традиційних яблучних пирогів, до яких ми звикли. Інгредієнти практично ті ж — але пиріг з відчутно іншими смаком і текстурою. опис приготування: Шведський яблучний пиріг — це дуже соковита і ніжна яблучна випічка з апетитною мигдальної скоринкою ...
Швейцарський яблучний пиріг
Швейцарія для мене особлива країна, мені пощастило побувати в ній багато раз і я завжди наголошувала для себе дуже смачну, при цьому досить просту їжу. Ділюся рецептом яблучного пирога! опис приготування: Швейцарський яблучний пиріг спекти дуже просто, необхідно тільки послідовно виконати всі ...