Рецепт Він послався gorbuši

Рецепт Він послався gorbuši
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
А ось і ще одне приголомшливе блюдо корейської кухні, яке добре прижилося у нас. Хе з горбуші може бути і закускою, і салатом, і самостійною стравою, давайте спробуємо приготувати його самі.

опис приготування:

З численних страв корейської кухні далеко не всі припадають до смаку нашій людині, і ще менше стають частиною нашого повсякденного раціону. Але цей простий рецепт хе з горбуші якраз таки відноситься до числа тих небагатьох, які придбали народну популярність. Це й не дивно, адже смак хе нам цілком звичний, тому блюдо це все частіше з'являється на наших святкових столах. І якщо ви також вирішили долучитися до корейської кухні і приготувати хе самостійно, я з радістю допоможу вам в цьому і розповім, як зробити хе з горбуші.

1) Отже, нарізаємо філе горбуші на невеликі шматочки, викладаємо їх в глибоку миску або каструльку, скроплюємо оцтом і перемішуємо все. Ми залишаємо рибу на 20 хвилин маринуватися і протягом цього часу помішувати її рази 3-4. Після цього посипаємо горбушу сіллю, знову перемішуємо її і накриваємо кришкою так, щоб вона щільно прилягала до риби, залишаємо горбушу на 2 годину.

2) Поки риба маринується, трьом моркву на тертці для корейської моркви, а ріпчаста цибуля нарізаємо півкільцями, часник і гострий перчик подрібнюємо. через 2 години додаємо нарізані овочі до рибі, перемішуємо всі інгредієнти і даємо їм хвилин 20 настоятися.

3) Після закінчення часу необхідно налити рослинне масло на сковорідку і розжарити його. Заливаємо розпеченим маслом рибу з овочами, додаємо подрібнену зелень і знову все перемішуємо. Ставимо миску з хе в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.

Вранці хе з горбуші буде повністю готове, його можна подавати до столу і приступати до трапези. Смачного!


  • файл gorbuši— 150 грам
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Масло рослинне— 100 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Перець червоний гострий— 0,5 штуки
  • зелень свіжа— 70 грам(кріп, петрушка)
  • оцет— За смаком
  • сіль— За смаком
З численних страв корейської кухні далеко не всі припадають до смаку нашій людині, і ще менше стають частиною нашого повсякденного раціону. Але цей простий рецепт хе з горбуші якраз таки відноситься до числа тих небагатьох, які придбали народну популярність. Це й не дивно, адже смак хе нам цілком звичний, тому блюдо це все частіше з'являється на наших святкових столах. І якщо ви також вирішили долучитися до корейської кухні і приготувати хе самостійно, я з радістю допоможу вам в цьому і розповім, як зробити хе з горбуші.

1) Отже, нарізаємо філе горбуші на невеликі шматочки, викладаємо їх в глибоку миску або каструльку, скроплюємо оцтом і перемішуємо все. Ми залишаємо рибу на 20 хвилин маринуватися і протягом цього часу помішувати її рази 3-4. Після цього посипаємо горбушу сіллю, знову перемішуємо її і накриваємо кришкою так, щоб вона щільно прилягала до риби, залишаємо горбушу на 2 годину.

2) Поки риба маринується, трьом моркву на тертці для корейської моркви, а ріпчаста цибуля нарізаємо півкільцями, часник і гострий перчик подрібнюємо. через 2 години додаємо нарізані овочі до рибі, перемішуємо всі інгредієнти і даємо їм хвилин 20 настоятися.

3) Після закінчення часу необхідно налити рослинне масло на сковорідку і розжарити його. Заливаємо розпеченим маслом рибу з овочами, додаємо подрібнену зелень і знову все перемішуємо. Ставимо миску з хе в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.

Вранці хе з горбуші буде повністю готове, його можна подавати до столу і приступати до трапези. Смачного!


Подібні рецепти

«він» з курки

Він послався gorbuši

Морква по-корейськи - це не єдине, ніж можна поласувати в корейської кухні. розповідаю, як приготувати «Хе» з курки. Блюдо дуже популярно і любимо далеко за межами Кореї. опис приготування: Особливість приготування цієї страви в тому, що робиться воно з сирого продукту. Найпопулярніший варіант...

«він»

«він»

Нехай вас не лякає дивна назва, під ним ховається дуже смачна закуска з сирої риби. Розповідаю простий і доступний рецепт, як приготувати «Хе». Готую цю закуску з щуки з великою кількістю спецій. опис приготування: Хе - це корейська закуска з сирої риби або м'яса, до яких додаються овочі і пек...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...