Рецепт Суфле з брокколі і трьох видів сиру
Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів
кількість порцій: 6
- брокколі— 500 грам
- сиру чеддер— 25 грам
- швейцарського сиру— 25 грам
- пармезан— 25 грам
- вершкового масла— 1,5 Ст. ложки
- борошна— 1 Ст. ложка
- молока— 150 мілілітрів
- яйця— 3 штуки
- яєчні білки— 2 штуки
- тертого мускатного ореха— 1 щіпка
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
на крупній тертці, пармезан — на дрібній. Шість середніх однакових формочок змастити зсередини маслом, трохи
присипати пармезаном. Що залишився
пармезан відкласти.
Брокколі розібрати на суцвіття, промити і скласти в сито, суцвіття присипати сіллю. Поставити сито на каструлю з киплячою водою і готувати на паровій бані 10 хв. Готової капусті дати трохи охолонути, потім подрібнити в блендері.
Відокремити жовтки від білків. В сотейник залить молоко, додати вершкове масло і борошно. Помістити на середній
вогонь і готувати, помішуючи, до стану пасти, 3-4 хв. Приправити сіллю і перцем.
Додати натертий швейцарський сир,
чеддер і столову ложку пармезану. влити
3 жовтка і пюре з брокколі. посолити, поперчити і приправити мускатним горіхом, перемішати.
Духовку нагріти до 200 ° С. 5 білків збити міксером до
гладкою блискучою піни. Додати
1 ст. L. білків в підготовлену масу
з броколі. швидко розмішати.
далі, в зворотньому порядку, перекласти суміш з брокколі в білкову
масу. розмішати, але не доводити до
однорідності. На масі повинні залишатися білі і зелені розводи.
Викласти масу в підготовлені форми. присипати пармезаном
і помістити в духовку на 40-45 хв.
Подати відразу після вилучення з духовки.
Подібні рецепти
Шніцель (класичний рецепт)
Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...
Суфле з індички
А ви вже пробували приготувати суфле з індички в домашніх умовах? Якщо ні, то я з радістю вам розповім, як це зробити. Блюдо виходить ніжним, смачним і дуже осіннім. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Смачне і ніжне блюдо - це суфле з індички в домашніх умовах. Воно готується легко і ви...
Суфле з м'яса
Дізнайтеся, як приготувати суфле з м'яса, яке припаде до смаку як дорослим, так і дітям. У ньому немає гострих приправ і спецій, воно легке, прекрасно засвоюється всіма, апетитне і смачне. опис приготування: Перед вами рецепт суфле з м'яса, яке дуже просто приготувати на домашній кухні. Для ць...
Суфле з тріски
Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...