Рецепт Суп з стейка сьомги

Рецепт Суп з стейка сьомги
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги.

опис приготування:

Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому кінці. Чи не використовую звичні інгредієнти, наприклад, картопля або крупи. Суп подавайте відразу, поки він ще гарячий. Зробити такий можна в мультиварці або в каструлі.

  • цибулина— 0,5 штуки
  • Стручкова зелена квасоля— 2 склянки
  • каррі— 1,5 Ст. ложки
  • Кокосове молоко— 420 мілілітрів
  • рибний бульйон— 480 мілілітрів
  • стейк сьомги— 1 штука
  • Кокосова олія— 30 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • базилік— 3 штуки(гілочки)
Суп з стейка сьомги - фото крок 1 1. очистіть цибулю, потім наріжте його невеликими кубиками. Вымойте стручковую фасоль, obrezhyte кінець. У каструлі розігрійте кокосове масло, викладіть цибулину і стручкову квасолю. Перемішайте лопаткою і обсмажуйте кілька хвилин.

Суп з стейка сьомги - фото крок 2 2. Влийте в каструлю до квасолі і цибулі рибний бульйон, доведіть її вміст до кипіння.

Суп з стейка сьомги - фото крок 3 3. За смаком додайте сіль, перець, каррі, влийте кокосове молоко.

Суп з стейка сьомги - фото крок 4 4. Розріжте стейк сьомги шматочками і перекладіть в каструлю після закипання, варіть кілька хвилин.

Суп з стейка сьомги - фото крок 5 5. Готовий суп накрийте кришкою і настоюйте декілька хвилин, потім наріжте дрібно базилік і відправте в каструлю, подавайте суп до столу.

Подібні рецепти

Суп з хребтів сьомги

Варена картопля з часником

Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...

Суп із сьомги з креветками

Суп із сьомги з креветками

Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...