Рецепт Суп з стейка сьомги
Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги.
опис приготування:
Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому кінці. Чи не використовую звичні інгредієнти, наприклад, картопля або крупи. Суп подавайте відразу, поки він ще гарячий. Зробити такий можна в мультиварці або в каструлі.
- цибулина— 0,5 штуки
- Стручкова зелена квасоля— 2 склянки
- каррі— 1,5 Ст. ложки
- Кокосове молоко— 420 мілілітрів
- рибний бульйон— 480 мілілітрів
- стейк сьомги— 1 штука
- Кокосова олія— 30 грам
- сіль, перець— За смаком
- базилік— 3 штуки(гілочки)
2. Влийте в каструлю до квасолі і цибулі рибний бульйон, доведіть її вміст до кипіння.
3. За смаком додайте сіль, перець, каррі, влийте кокосове молоко.
4. Розріжте стейк сьомги шматочками і перекладіть в каструлю після закипання, варіть кілька хвилин.
5. Готовий суп накрийте кришкою і настоюйте декілька хвилин, потім наріжте дрібно базилік і відправте в каструлю, подавайте суп до столу.
Подібні рецепти
Варена картопля з часником
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...
Суп із сьомги з креветками
Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...
Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...
Філе-Лойна норвезької сьомги гриль
опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...
Граавілохі з сьомги
Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...