Рецепт Щучі голови

Рецепт Щучі голови
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Щучі голови можна приготувати по-різному, і дуже смачними вони виходять вареними у вигляді юшки. Готується такий суп близько 1,5 годин і ідеально смакує вприкуску з щучими головами.

опис приготування:

Юшку можна приготувати з будь-якої риби та її частин, але з щуки вуха завжди особлива. Крім цього, самі щучьі голови також готують по-різному: запікають з часником, відварюють і готують з них різні смачні другі страви (наприклад, картопля з часником і щучими головами). Я пропоную приготувати саме вуха. А чому — дізнаєтеся, спробувавши її. Мій рецепт, як приготувати щучьі голови смачно і просто, обов'язково вам сподобається.

  • щучі голови— 3-6 штук
  • Картопля— 4  штук
  • Цибуля— 1  штук
  • морква— 1  штук
  • зелень— За смаком
  • Сіль і спеції— За смаком
щучі голови - фото крок 1 1. Для приготування юшки нам знадобляться щучьі голови (розраховуйте їх кількість на літраж каструлі), картопля, цибуля, морква, зелень і спеції. Щучі голови потрібно ретельно промити, видалити зябра і очі.

щучі голови - фото крок 2 2. Кидаємо голови в холодну воду і ставимо каструлю на вогонь. Поки закипає вода, знімаємо піну, що утворилася, після закипання солимо і приправляємо за смаком, після чого зменшуємо вогонь і варимо голови близько 45 хвилин.

щучі голови - фото крок 3 3. через 20 хвилин після закипання кидаємо лавровий лист і перець горошком, а тим часом чистимо овочі.

щучі голови - фото крок 4 4. Картопля, цибулю і моркву дрібно шаткуємо. Всі овочі будемо відправляти в бульйон сирими.

щучі голови - фото крок 5 5. Коли голови будуть готові, дістаємо їх з бульйону і обробляв (кілька штук можна залишити, щоб їсти з юшкою вприкуску).

щучі голови - фото крок 6 6. Відправляємо м'ясо назад в бульйон, туди ж відправляємо наші овочі і варимо до готовності.

щучі голови - фото крок 7 7. У самому кінці додаємо зелень (з юшкою відмінно поєднується петрушка і кріп). Доводимо до смаку по солі і вимикаємо вогонь. Юшка повинна постояти близько 20 хвилин, після чого її можна подавати до столу.

щучі голови - фото крок 8 8. Виходить вона дуже смачною, оскільки щука має дивний і неповторним смаком, і вуха з цієї риби завжди чудова.

Подібні рецепти

Холодець з голови сома

Щучі котлети

Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...