Рецепт Грибна юшка (суп з грибами)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати грибну юшку (суп з грибами) - неймовірно ароматний суп з двома видами грибів! Виходить він дуже смачним, красивим і насиченим за смаком. Спробуйте!
опис приготування:
Такий легкий в приготуванні супчик підкорить всіх своїм неймовірно апетитним ароматом! Два види грибів, мускатний горіх і суміш перців роблять його дуже смачним. Сметану за технологією необхідно додати в кінці приготування супу, але ви можете додати її безпосередньо під час подачі супу або ж не подавати її взагалі, так суп буде пісним. Також ви можете додати не тільки кріп, але і петрушку, кінзу або базилік, буде теж дуже смачно!
- печериці— 500-700 грам
- Білі гриби— 1-2 штук(Горст; сушені)
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Картопля— 2 штуки
- відварена квасоля— 400 грам
- кріп— 1 пучок
- Лавровий лист— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Вершкове масло— 40 грам
- Мускатний горіх— За смаком
- Гострий перець— За смаком
- суміш перців— За смаком
- сіль— За смаком
2. Моркву наріжте п'ятачка, а потім ще навпіл. Далі дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Картопля наріжте кубиками 0,7 см. Дрібно наріжте зелень.
3. На рослинному і вершковому маслі обсмажте моркву з цибулею до напівпрозорості лука. Потім додайте шампіньйони, перемішайте і обсмажте до золотистого кольору.
4. Далі додайте білі гриби, картопля, попередньо відварену квасолю. Додайте необхідну кількість киплячої води, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
5. додайте перець, мускатний горіх, суміш перців, лавровий лист і сіль, перемішайте. Далі додайте зелень і проваріть ще півхвилини. Сметану можна додати як в кінці приготування супу, так і безпосередньо під час подачі. Смачного!
Подібні рецепти
Грибна юшка Закарпатська
Брускетта - класична італійська закуска, що складається з підсушеного шматочка багета з начинкою. Але в моєму рецепті ви хліба не знайдете. подивіться, як приготувати грибну брускетту! опис приготування: Грибна Брускетта - це гаряча закуска, яка швидко і легко готується, а результат - смачне в...
Грибна ікра на зиму
Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...
Грибна ікра з часником
Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів. опис приготування: Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть ...
Грибна ікра з морквою і цибулею
Як зимової заготовки приготуйте смачну грибну ікру з морквою і цибулею. Взимку таке частування першим полетить зі столу! опис приготування: Грибна ікра з морквою і цибулею готується з простих і доступних інгредієнтів, її можна з легкістю заготовити на зиму, причому зберігатися вона буде в звич...
Грибна ікра з морквою
Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...