Рецепт Глазур для Празького торта

Рецепт Глазур для Празького торта
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті.

опис приготування:

При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйте заздалегідь і потім відразу покривайте його глазур'ю.

Шоколадна глазур підійде не тільки для Празького торта. Це практично універсальний рецепт. будь-пиріг, Kiš, тістечко можна прикрасити глазур'ю. Це найкраща альтернатива розтопленого шоколаду. Готується глазур просто, а витрат на її приготування менше в рази, ніж з тим же шоколадом.


  • молоко— 3 Ст. ложки
  • какао— 1 Ст. ложка
  • цукор— 0,5 склянки
  • вершкове масло— 50 грам
  • ванілін— 0,5 чайних ложки
Глазур для Празького торта - фото крок 1 В небольшой кастрюльке смешайте ванилин, цукор, какао і молоко. постійно помішуйте, варіть після закипання 8-10 хвилин.

Глазур для Празького торта - фото крок 2 Снимите кастрюльку с огня и добавьте кусочек масла. добре перемішайте, пока масло полностью не растворится и глазурь не станет однородной.

Глазур для Празького торта - фото крок 3 Готовую глазурь выливайте струйкой, желательно не размазывать ложкой или лопаткой. Так смотреться изделие будет эффектней.

Подібні рецепти

Шоколадна глазур для торта з шоколаду

Ковбаса в гуртку (домашня, варена)

Безсумнівно один з найкращих десертів - це домашня випічка. Мало хто відмовиться від шматочка торта з шоколаду покритого шоколадною глазур'ю. сьогодні розповім, як приготувати глазур в домашніх умовах. опис приготування: Приготувати глазур досить просто, основні інгредієнти - шоколад і масло. ...

Густий крем для торта

Густий крем для торта

Густий вершковий крем для торта перетворить навіть самі невдало спечені коржі. чудово смачний, солодкий вершковий крем відмінно лягає на будь-які торти, а також прекрасно тримає форму. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати густий крем для торта зі збитих вершків. Такий крем ви...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Ганаш для торта

Ганаш для торта

Мій ідеальний "; Ганаш" для торта готується на основі білого шоколаду. крем, який виходить в кінцевому результаті, я використовую для прикраси торта або інших приготованих солодощів. Дуже смачний! опис приготування: Вище я детально розповів, як приготувати "; Ганаш" для торта. Можу додати, що ...

Шоколадний мус для торта

Шоколадний мус для торта

Шоколадний мус для торта — дуже ніжний і легкий. Таким мусом можна прикрасити звичайний бісквіт і він стане гарним і святковим. опис приготування: Чудову начинку для домашнього торта у вигляді шоколадного мусу дуже просто приготувати. Для цього потрібно збити вершки з цукровою пудрою, потім до...