Рецепти muscleman.com.ua

Соус для шашлику з томатної пасти

Соус для шашлику з томатної пасти

Шашлики люблять майже всі, але якщо це блюдо власного виробництва, то потрібно використовувати соус, який можна приготувати, використовуючи томатну пасту. Смак м'яса з соусом буде дуже оригінальним. опис приготування: Якщо ваші рецепти з приводу різноманітних соусів вже використані, тоді зробі...

Горохова каша з салом

Горохова каша з салом

каша, приготована з розвареного гороху може бути гарніром до м'яса, птиці, рибі або самостійною стравою. А також використовуватися в якості начинки в пироги і пиріжки. опис приготування: Сьогодні приготуємо горохову кашу з салом. Всім любителям цього продукту така каша припаде до смаку. Особли...

Гречка з білими грибами

Гречка з білими грибами

Гречка з білими грибами — корисне, легке в приготуванні і дуже смачне блюдо домашньої кухні. Якщо у вас є білі гриби, обов'язково спробуйте приготувати їх разом з гречкою — вам сподобається! опис приготування: Рецепт гречки з білими грибами: 1. Для початку, промиваємо гриби і замочуємо в теплі...

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...

Фарширований сквош в марокканському стилі

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді

Стейк з форелі на сковороді — найпростіше, але при цьому саме вишукане і корисне блюдо, яке тільки можна придумати для буденного життя. готується швидко, насичує відмінно, сил додає багато. опис приготування: Форель досить жирна риба, але не турбуйтеся, риб'ячий жир — це дуже корисна речовина,...

Сосиски під соусом з макаронами

Сосиски під соусом з макаронами

Як можна здивувати своїх домашніх, якщо у вас на кухні макарони та сосиски? Стривайте, ви зібралися просто все відварити і подати? Я пропоную дещо цікавіше! Ця страва урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати сосиски під соусом з макаронами. Буде тро...

Грибний суп для схуднення

Грибний суп для схуднення

Якщо ви дуже любите гриби, але стежте за фігурою, то цей рецепт спеціально для вас. Ми приготуємо чудовий грибний супчик, дуже легкий і корисний, що не зашкодить вашій стрункої фігури. опис приготування: Практично будь-яку страву можна зробити дієтичним, якщо прибрати з нього шкідливі і жирні ...

Зігріваючий осінній суп

Зігріваючий осінній суп

Суп з овочів з копченої куркою і твердим сиром виходить поживним, вітамінним і ароматним. Крім цього, гарбуз додасть страві яскравість, а топінамбур і лимонний базилік — цікавий присмак. опис приготування: У мерзлякувату осінню погоду рекомендую приготувати цей яскравий зігріваючий суп. гарбуз...

Суп з черемшею і зеленим горошком.

Суп з черемшею і зеленим горошком.

Навесні так хочеться вітамінів, свіжої зелені і легкості у всьому. Зваріть зелений суп з багатою вітамінами черемші. Легкий і корисний, він буде готовий в лічені хвилини, якщо бульйон готовий заздалегідь. опис приготування: Цей суп - варіація зелених щей, які можна варити не тільки з кропиви а...

Суп із запеченої гарбуза

Суп із запеченої гарбуза

Пісний суп із запеченої гарбуза стане ідеальним першою стравою під час посту або для тих, хто піклується про свою фігуру. Говорити про користь овочів в цьому супі не варто, чого варто тільки вітамін Т. опис приготування: Якщо їх не стерегли пост, то перед подачею супу додайте вершки або сметан...

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...

Грибний соус із заморожених грибів

Грибний соус із заморожених грибів

Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...

Фрітата з картоплею і цибулею

Фрітата з картоплею і цибулею

Фрітата - це італійський омлет з начинкою з сиру, овочів або м'яса. Спробуйте приготувати фрітату з картоплею і цибулею. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, картопля, і розмарин, приправити сіллю і перцем, перемішати. Накрит...

Стейк з сальсою

Стейк з сальсою

Рецепт ніжного стейка з сальсою. Дуже смачне м'ясне блюдо на вечерю для 4 щасливих людей. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти 12-дюймову чавунну сковороду на сильному вогні. Підсмажувати кукурудзу в сковороді протягом 8-10 хвилин, часто помішуючи. Перекласти кукурудзу...

Gёzleme

Gёzleme

Гезлеме-це одна з найпопулярніших турецьких коржів з сиром. вони, хто хоч раз відпочивав у Туреччині, напевно пам'ятають їх смак. опис приготування: Гезлеме обов'язково треба піч на чавунній сковороді. Почнемо з тіста. дріжджі, цукор і столову ложку води змішуємо, даємо постояти хвилин 15 до п...

Листкові язички з лососем

Листкові язички з лососем

Мій фірмовий рецепт язичків. Невеликі листкові печива з лососем "; язички" ідеально підходять в якості закуски. Можна також робити солодкі і солоні варіанти. кількість порцій: 25 листкове тісто— 300 грам копчений лосось— 4 скибочки яєчний жовток— 1 штука перець— — За смаком Розкачати листк...

Хала з яблуками і медом

Хала з яблуками і медом

Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...

Штрудель з овочами

Штрудель з овочами

Рецепт для тих, хто віддає перевагу стравам дуже легкі і прості в приготуванні. Для такого закусочного штруделя з овочами знадобляться тільки готове тісто, трохи сиру і набір заморожених овочів. опис приготування: Такий штрудель стане відмінним вибором для вечері, коли «ну зовсім немає ні часу...

Холодник з крупою

Холодник з крупою

Рецепт приготування холодник з рису, кефіру, помідорів, сметани і зелені. опис приготування: Холодник - популярне літня страва з кефіру з овочами, яке відрізняє простота приготування. Він відмінно освіжає в жарку погоду, втамовує спрагу і апетит. На відміну від окрошки холодник відрізняється в...