Рецепт Соус для шашлику з томатної пасти

Рецепт Соус для шашлику з томатної пасти
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шашлики люблять майже всі, але якщо це блюдо власного виробництва, то потрібно використовувати соус, який можна приготувати, використовуючи томатну пасту. Смак м'яса з соусом буде дуже оригінальним.

опис приготування:

Якщо ваші рецепти з приводу різноманітних соусів вже використані, тоді зробіть цей чудовий соус до м'яса. запевняю, всі ваші гості будуть в захваті. На свій розсуд ви можете класти в нього більше або менше спецій. тут головне, щоб подобалося вам і вашим гостям.

  • помідори— 1,5 кілограма
  • сіль— 45 грам
  • цукор— 375 грам
  • оцет 9%  — 120 мілілітрів
  • часник— 5 грам
  • гвоздика— 4 грами
  • обкладинка— 30  грам
Соус для шашлику з томатної пасти - фото крок 1 1. Ретельно вимийте помідори, ошпарьте їх окропом. Очистіть від шкіри і наріжте невеликими шматочками. викладіть то, що у вас вийшло, в досить глибоку ємність, приправити сіллю, поставте на розігріту піч або газ і доведіть до кипіння.

Соус для шашлику з томатної пасти - фото крок 2 2. Варіть помідори приблизно півгодини, робіть вогонь середнім, щоб інгредієнти змогли гарненько проваритися. Зніміть і протріть через сито.

Соус для шашлику з томатної пасти - фото крок 3 3. очистіть часник, роздавите його за допомогою спеціального приладу або використовуйте для даної справи просту ложку або вилку.

Соус для шашлику з томатної пасти - фото крок 4 4. В ту масу, яка вийшла в процесі перетирання, варто додати різні спеції, часник і трохи оцту, щоб додати соусу особливий пікантний смак.

Соус для шашлику з томатної пасти - фото крок 5 5. Знову поставте соус на вогонь і продовжуйте його варити близько сорока хвилин, при цьому вміст не накривайте кришкою. Дайте соусу трохи настоятися. Після проведених процедур можна подавати готову страву до столу. Якщо ви не знаєте, як приготувати соус для шашлику з томатної пасти, тоді скористайтеся даними рецептом.

Подібні рецепти

Соус з томатної пасти і муки

Баклажани з часником і майонезом

Правильно підібраний соус для страви робить велику роботу. Смак може зовсім змінитися як в гіршу, так і в кращу сторону. природно, що потрібно знати кілька хороших рецептів, як цей. опис приготування: Даний варіант підходить для спагетті, тефтелей і промазування тесту для піци. Ви можете ознай...

Вершковий соус для пасти

Вершковий соус для пасти

Чи плануєте подати на вечерю пасту? Тоді розповім про простому рецепті, як приготувати вершковий соус для пасти, який можна використовувати не тільки для пасти, але і для м'яса, овочів та інших страв. опис приготування: Не всі люблять томатний соус до пасти, він може викликати підвищену кислот...

Гранатовий соус для шашлику

Гранатовий соус для шашлику

Пора грилів на свіжому повітрі і шашликів настала. І відразу ж постає питання про те, хто яке м'ясо любить, в якому маринаді і з яким соусом. А у нас з друзями простим кетчупом не звільнишся ... опис приготування: Збираючись на вихідних на природу, я вирішила зробити в дорогу наршараб. І для в...

Соус для шашлику

Соус для шашлику

Ось-ось буде готовий шашлик, а про соус ви забули? Тоді пропоную рецепт, який розповість вам — як 10-15 хвилин приготувати дуже смачний гострий соус для шашлику. опис приготування: Соус для шашлику з даного рецептом завжди користується великою популярністю. Саме з цієї причини він часто з'явля...

Спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою

Спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою

Ці спіральки прийнято їсти гарячими, вмочуючи в соус, приготований на основі майонезу, сметани і кетчупу. Про нього я розповім вам трохи пізніше. Отже, давайте спечемо спіральки! опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою...