Рецепт Суп з черемшею і зеленим горошком.
Навесні так хочеться вітамінів, свіжої зелені і легкості у всьому. Зваріть зелений суп з багатою вітамінами черемші. Легкий і корисний, він буде готовий в лічені хвилини, якщо бульйон готовий заздалегідь.
опис приготування:
Цей суп - варіація зелених щей, які можна варити не тільки з кропиви або щавлю, але і з черемші. Виходить дуже смачно і ароматно.
- бульйон— 1 літр(або вода)
- картопля— 1-2 штук
- цибуля— 1 пучок
- яйця— 1-2 штук
- горошок консервований— 150 грам
Бульйон доведіть до кипіння і опустіть картоплю кубиками. Зварити картоплю крупно потовчіть, сіль бульйон.
додайте горошок, можна разом із заливкою з банки. дайте закипіти.
Опустіть в суп черемшу. розмішайте.
Заправте суп збитими яйцями і доведіть до кипіння при помішуванні. Зніміть суп з вогню і дайте настоятися під кришкою хвилин 10.
Подавайте зі свіжим хлібом і сметаною.
Подібні рецепти
Суп з черемшею
Яскравий різнокольоровий річний суп із зеленим горошком підніме настрій і буде з задоволенням з'їдений і дорослими, і дітьми. опис приготування: Рецепт приготування супу з зеленого горошку надзвичайно простий. Супчик виходить легким і з незвичайним ароматом. А яскраві фарби свіжих літніх овочі...
Фарш із зеленим горошком і солодким перцем
Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...
Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою
Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...
Суп з яловичиною і зеленим чилі
Рецепт приготування супу з яловичини і зеленого чилі. Для любителів гострої їжі. кількість порцій: 4-6 Смажені зелені чилі перці— 3 штуки(або один 130 г. Видалити з 2-ух перців насіння (або 2/3 з великого) ) яловичина— 2,3 кілограма(нарізати кубиками) Картопля— 1 штука(великий) Цибуля— 1 штука(...
Яловичина, тушкована з зеленим горохом
Якщо вам попалося жестковатое м'ясо, кращий спосіб його приготування - тривале гасіння. І овочі краще підібрати такі ж «довгограючі» наприклад, сухий зелений горох. опис приготування: М'ясо з бобовими - просто джерело білка. Є такі страви краще на обід в середині дня, щоб енергії вистачило до ...