Рецепт Фарширований сквош в марокканському стилі

Рецепт Фарширований сквош в марокканському стилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами.

опис приготування:

Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина.

  • середніх сквошу— 2 штуки(900 г)
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • фаршу яловичини— 330 грам
  • солі— 2 чайних ложки
  • мелена кориця— За смаком
  • мелений мускатний горіх— За смаком
  • середньої цибулини— 1/2 штуки
  • часнику— 4 зубчики
  • родзинок— 1/4 склянки
  • обсмажених кедрових горіхів— 2 Ст. ложки
Фарширований сквош в марокканському стилі - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Сквош розрізати навпіл уздовж і витягти насіння.

Фарширований сквош в марокканському стилі - фото крок 2 2. Викласти сквош розрізаною стороною вниз в форму для випічки. Випікати до готовності, 35-40 хвилин.

Фарширований сквош в марокканському стилі - фото крок 3 3. Тим часом нагріти масло в каструлі з щільно закривається кришкою на середньому вогні. Додати яловичий фарш, щіпку кориці і мускатного горіха, 1 чайну ложку солі. готувати, помішуючи, до коричневого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Викласти яловичину в миску або тарілку.

Фарширований сквош в марокканському стилі - фото крок 4 4. Додати подрібнену цибулю в каструлю і смажити, поки цибуля не стане трохи прозорим, близько 5 хвилин. Додати подрібнений часник і готувати до появи аромату, близько 30 секунд. Додати решту чайну ложку солі і булгур, перемішати. Додати воду, зменшити вогонь до низького, накрити кришкою і готувати протягом 15 хвилин. Забрати каструлю з вогню і дати постояти 5 хвилин. перемішати виделкою, додати яловичий фарш, родзинки, зелень петрушки і кедрові горіхи.

Фарширований сквош в марокканському стилі - фото крок 5 5. Витягти м'якоть з запеченого сквошу, залишаючи межі 6 мм завтовшки. Додати м'якоть в м'ясну начинку і перемішати. Заповнити начинкою поглиблення в сквош і запікати в духовці 12-14 хвилин.

Подібні рецепти

Глазурований сквош

Котлети домашні з фаршу

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...

Сквош з начинкою з яловичини

Сквош з начинкою з яловичини

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...

Сквош з начинкою з рису

Сквош з начинкою з рису

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...