Рецепт Грибний соус із заморожених грибів

Рецепт Грибний соус із заморожених грибів
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус!

опис приготування:

Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бiлi гриби, а, допустимо, печериці, теж виходить прекрасний результат. Взагалі поєднання грибів, вина і вершків — це безпрограшний варіант. Для приготування грибного соусу із заморожених грибів знадобиться біле сухе вино і жирні вершки (33%).

  • Гриби білі заморожені— 500 грам
  • Цибуля— 4-5 штук
  • вино біле— 250 мілілітрів
  • вершки— 500 мілілітрів
  • зелень кропу— За смаком
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • Вершкове масло— 40 грам
  • сіль— За смаком
Грибний соус із заморожених грибів - фото крок 1 Гриби заморожені промийте в холодній воді і відкиньте на друшляк, а поки займіться цибулею. Цибуля поріжте кільцями або півкільцями.
На сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть туди цибулю, пассеруйте його (вірніше сказати — карамелізувати) хвилин 20, для 5-7 хвилин до кінця влийте вино і продовжуйте гасити лук.
Він повинен стати м'яким і золотистим, як на фото.

Грибний соус із заморожених грибів - фото крок 2 Потім до цибулі додайте гриби. Якщо ви заморожували великими шматками, раджу порізати їх на невеликі кубики.

Грибний соус із заморожених грибів - фото крок 3 Смажте на середньому вогні, поки з грибочків не втече вся волога. Потім посоліть і поперчіть, влийте вершки.

Грибний соус із заморожених грибів - фото крок 4 Гасіть все на маленькому вогні хвилин 30. головне, щоб соус не підгорів.
для 5 хвилин до закінчення готування додайте порізаний кріп.

Грибний соус із заморожених грибів - фото крок 5 Готовий грибний соус із заморожених грибів виходить дуже густим, його можна просто їсти з хлібом. Якщо хочете зробити більш рідкий варіант, додайте грибний бульйон разом з вершками.

Грибний соус із заморожених грибів - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Грибний суп з білих заморожених грибів

Грибний суп із заморожених підберезників

Грибний суп - це відмінна альтернатива м'ясного бульйону. Він не менш ситний, а ще підходить для часу поста, а тому ціни йому немає. Цей рецепт вам точно доведеться до речі багато разів. Читайте! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати грибний суп з білих заморожених г...

Грибний суп із заморожених грибів

Грибний суп із заморожених грибів

Якщо у вас є в запасі заморожені грибочки, з них можна приготувати чудовий супчик. А так як він готується без м'яса, це робить його дієтичним і нешкідливим для фігури. опис приготування: Цибуля і розморожені гриби обсмажуємо. Овочі подрібнюємо і ставимо варитися. Потім все змішуємо в одній кас...

Грибний суп із заморожених білих грибів

Грибний суп із заморожених білих грибів

Ділюся простим рецептом грибного супу з заморожених білих грибів. Хоч він і простий, але смачний просто неймовірно! Вам однозначно сподобається цей смак, адже такий суп — кулінарна класика! опис приготування: смачне, ситне, але при цьому нітрохи не жирне перша страва — це все про це рецепті пр...

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів — порятунок для господинь, морозильні камери яких забиті замороженими грибами. Я — заядлый грибник, у мене грибів завжди багато, і цей грибний суп я готую часто. опис приготування: Хочеться чогось небудь легенького, але в той же час поживного? Не знаєте чим мож...

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...