Рецепти muscleman.com.ua
Спагеті з фрикадельками по-італійськи
Що може бути оригінального в такому знайомому нам блюді, як макарони з фрикадельками? Але якщо ми звернемося до європейської кухні, то знайдемо кілька унікальних варіантів. Обов'язково випробуйте цей! опис приготування: Коли ви подивіться, як приготувати спагетті з фрикадельками по-італійськи,...
Суп зі шлунків і сердечок
Абсолютно дієтичний і неймовірно смачний суп з курячих потрошки. Тут я використав повний набір: сердечка, шлуночки і печінку. У поєднанні з овочами виходить дуже непогано, спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з шлунків і сердечок. З інгредієнтів знадобиться м'ясний...
Соус «песто» з черемші
Класичний соус «Песто» робиться з базиліка, а ось в цьому використовується більш доступна для нас черемша. Спробуйте зробити такий і ви, підкажу, як приготувати соус «Песто» з черемші. опис приготування: Соус подають до макаронних виробів, намазують на хліб, їдять з крекерами, додають в піцу, ...
Грибочки з яєць і помідорів
Немає нічого складного в тому, щоб цікаво прикрасити святковий стіл. Це як раз легко, і до того ж дуже смачно. Спеціально для вас - ці чудові грибочки з яєць і помідорів. опис приготування: Це смачна і симпатична закуска для святкового столу. відваріть яйця, поріжте і видаліть серцевину з помі...
Сирний суп з копченою ковбасою
Любіть ситні, ароматні і смачні страви на швидку руку? Тоді обов'язково подивіться, як приготувати смажені баклажани з курячим фаршем і спеціями під назвою Сеньйор Баклажан. Ну просто смакота! опис приготування: Таке блюдо найкраще подавати з овочами або салатом, тоді воно буде набагато смачні...
Сицилійська піца Sfincione
Рецепт приготування національного італійського блюда — сицилійської піци. опис приготування: У великій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дайте постояти до повного розчинення, близько 5 хвилин. Додати холодну воду і сіль в дріжджову суміш, поступово помішуючи, ввести муку, поки суміш не на...
Фаршировані помідори фаршем в духовці
Я багато разів вже готувала це блюдо і як закуску на святковий стіл, і просто на вечерю. Завжди ці помідори все їли із задоволенням, пропоную і вам спробувати цей перевірений рецепт. опис приготування: Якщо чесно, я навіть не пам'ятаю, коли і де я вперше знайшла цей рецепт приготування фарширо...
Вершкове картопляне пюре
Рецепт приготування картопляного пюре з маслом, вершковим сиром, вершками і чорним перцем. опис приготування: Картопляне пюре приготовлене з даного рецептом, відрізняє неймовірна ніжність і м'який смак. Пюре можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Необхідно дістати його за 2-...
Гриль-піца
Простий спосіб приготувати піцу на грилі. опис приготування: Замісити тісто в круглий кульку (з 1 8-ми дюймову піцу). Розкачати тісто в круглий коржик. Змастити основу маслом за допомогою пензлика. Покласти корж на гриль і запікати протягом 4-5 хвилин при слабкому вогні. потім, промаслити стор...
Яловичина з брокколі
Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...
Французький йогуртовий торт
Такий французький йогуртовий торт зможе приготувати навіть підліток. Рецепт торта максимально простий, а смак готового десерту дуже приємний. Загалом, якщо з випічкою ви ще не на "; ти ";, вам сюди! опис приготування: швидко, просто і дуже смачно - це все про французький йогуртовий торт, який ...
Шоколадні тістечка з мигдалем
Рецепт приготування тістечок з крекерів, шоколадних чіпсів і нарізаного мигдалю. опис приготування: Це дуже прості в приготуванні і дуже смачні тістечка, приготовані з крекерів, шоколадних чіпсів і мигдалю. Тістечка готуються всього за 17 хвилин. крекерів— 10-12 штук палички масла— 2 штуки ш...
Суп з квасолею і тосканської капустою
Рецепт італійського супу з тосканської капусти, лука, чилі, квасолі і помідорів. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати капусту, варити від 3 до 5 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/4 склянки відвару....
Штрудлі по-німецьки
Штрудлі по-німецьки — це невеликі дріжджові булочки, які готуються на пару зі свининою, морквою, цибулею, картоплею і квашеною капустою. опис приготування: дуже смачне, ситне, цікаве блюдо. Булочки, приготовані на пару, виходять пишними, м'якими і ніжними, в чудовому соусі з м'ясом і овочами. ...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Стейк з яловичої вирізки
набрид шашлик, не знаєте що посмажити на природі? Рекомендую приготувати стейк з яловичої вирізки на грилі. Готується він дуже просто, а виходить соковитим і ніжним. Спробуйте! опис приготування: Який любитель м'яса відмовиться від соковитого, м'якого стейка з яловичої вирізки, приготованого н...
Frittata
Frittata — це традиційний італійський омлет, який віддалено нагадує те, що під брендом омлету готують вітчизняні кулінари. Ділюся рецептом з фото. опис приготування: Подібно до нашого омлету, італійський омлет фріттата практично може готуватися з будь-якими інгредієнтами. Найбільш популярним і...
Холодець з яловичих литок
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...
Солоні огірки по-російськи
Солоні огірки - чи не найпопулярніша закуска на якому столі. І не дивно, адже вони поєднуються практично з будь-яким блюдом і ідеально доповнюють святкове застілля. Пропоную рецепт! опис приготування: Ідеальні хрусткі огірочки виходять в міру солоними. Готову закуску потрібно зберігати в підва...
Соус «Якинику»
Соус "Якинику" - можна сказати, універсальний, дуже смачний японський соус для м'ясних і рибних страв. Використовується він також для маринування свинини і яловичини. Спробуйте, готується він досить просто. опис приготування: Соус «якініку», Останнім часом, став одним з найпопулярніших соусів ...