Рецепт Супервоздушные рогалики
Мало хто знає, як приготувати супервоздушние рогалики, але насправді це нескладно: пісочно-дріжджове тісто легке в приготуванні, а начинку можна брати будь-яку: джем, повидло, варення, згущене молоко.
опис приготування:
Чому ці рогалики виходять настільки повітряними? все тому, що для їх приготування потрібно не просто дріжджове тісто, а пісочно-дріжджове. завдяки характерною пісочної крихті вони тануть у роті! В якості начинки можна використовувати як джем, так і шматочки шоколаду, варене згущене молоко або густе варення. Формуйте випічку на свій смак, можна спекти як великі, так і маленькі рогалики. За бажанням прикрасьте готову випічку розтопленим шоколадом, цукровою пудрою або фруктовим сиропом.
- Ванільний цукор— 10 грам
- Вершкове масло— 150 грам(охолоджене)
- борошно— 380-400 грам
- Вода тепла— 50 мілілітрів
- дріжджі сухі— 1,5 чайних ложки
- цукор— 2 Ст. ложки(+ 1 немає. L. в опару)
- яйце— 2 штуки
- сіль— 1 щіпка
- Povidlo— 0,5 L(або варення)
2. Холодне вершкове масло перетріть в крихту з просіяного борошном. Яєчну масу змішайте з дріжджовий масою і додайте до пісочної крихті. Замісити м'яке тісто, воно не повинно липнути до рук.
3. Злегка вимісити тісто, зберіть його в кому і загорніть в плівку. Залиште тісто на столі на 1 час, воно не повинно піднятися. Розділити тісто на дві частини, кожну розкачати в коло товщиною приблизно 3 мм.
4. Розріжте коло на 16 або менше трикутників - в залежності від розмірів майбутніх рогаликів. На край ширше викладіть начинку і скрутіть рулетом до вузького краю. Рогалики змажте збовтаним яйцем або просто обваляйте в цукрі.
5. Викладіть рогалики на покритий пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 170-180 градусів 20 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах)
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...