Рецепт Сицилійська піца Sfincione

Рецепт Сицилійська піца Sfincione
Кількість порцій: 12 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Рецепт приготування національного італійського блюда — сицилійської піци.

опис приготування:

У великій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дайте постояти до повного розчинення, близько 5 хвилин.

Додати холодну воду і сіль в дріжджову суміш, поступово помішуючи, ввести муку, поки суміш не наблизиться до консистенції тесту. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і місити 5 — 10 хвилин, щоб можна було сформувати гладкий тугий куля. Присипати борошном тісто і помістити в герметичний контейнер або закривається мішок. Покласти в холодильник мінімум на 12 годин, я робити 3 днів.

Розігріти духовку до 500 градусов по Фаренгейту (260 градусів С). Викласти тісто на великий змащений маслом деко. Тісто має бути холодним на дотик. За допомогою вилки зробіть отвори по всьому тесту, щоб піднімалося рівномірно.

Підсмажити хлібні крихти у великій сковороді на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору; відкласти в сторону. Розігріти половину оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи до м'якості, приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню і додати подрібнені помідори, червоний перець, кедрові горіхи і родзинки.

Щоб зібрати піцу, рівномірно викласти на тісто філе анчоуса. Змастити томатним соусом. Посипати підсмаженими сухарями і скропити оливковою олією. Дати постояти тесту біля теплої духовки близько 30 хвилин.

Випікати піцу в нижній стійці духовці 12 — 15 хвилин.


  • сухих дріжджів— 1 Чайна ложка
  • теплої води— 1/4 склянки
  • холодної води— 3/4 склянки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • борошна— 21/4 склянки
  • м'якої хлібної крихти— 3/4 склянки
  • оливкового масла— 1/2 склянки
  • велика цибулина, порізана— 1 штука
  • банку подрібнених помідорів— 1 штука
  • подрібненого червоного перцю— 1/2 чайних ложки
  • кедрових горіхів— 2 Ст. ложки
  • родзинок— 2 Ст. ложки
  • банку філе анчоуса в оливковій олії— 1 штука
У великій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дайте постояти до повного розчинення, близько 5 хвилин.

Додати холодну воду і сіль в дріжджову суміш, поступово помішуючи, ввести муку, поки суміш не наблизиться до консистенції тесту. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і місити 5 — 10 хвилин, щоб можна було сформувати гладкий тугий куля. Присипати борошном тісто і помістити в герметичний контейнер або закривається мішок. Покласти в холодильник мінімум на 12 годин, я робити 3 днів.

Розігріти духовку до 500 градусов по Фаренгейту (260 градусів С). Викласти тісто на великий змащений маслом деко. Тісто має бути холодним на дотик. За допомогою вилки зробіть отвори по всьому тесту, щоб піднімалося рівномірно.

Підсмажити хлібні крихти у великій сковороді на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору; відкласти в сторону. Розігріти половину оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи до м'якості, приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню і додати подрібнені помідори, червоний перець, кедрові горіхи і родзинки.

Щоб зібрати піцу, рівномірно викласти на тісто філе анчоуса. Змастити томатним соусом. Посипати підсмаженими сухарями і скропити оливковою олією. Дати постояти тесту біля теплої духовки близько 30 хвилин.

Випікати піцу в нижній стійці духовці 12 — 15 хвилин.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Гарбузове млинці з начинкою

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...