Рецепт Суп з квасолею і тосканської капустою

Рецепт Суп з квасолею і тосканської капустою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт італійського супу з тосканської капусти, лука, чилі, квасолі і помідорів.

опис приготування:

Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати капусту, варити від 3 до 5 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/4 склянки відвару. Покласти капусту в чашу з крижаною водою. Злити воду.

Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати часник, чилі і насіння кропу. готувати, помішуючи, 2 хвилини.

Додати, квасоля і помідори. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки квасоля не стане м'якою, від 30 до 40 хвилин.


  • тосканской капусты— 650 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • часнику— 3 зубчики
  • червоний чилі— 1 штука(сушений)
  • семян укропа— 1/2 чайних ложки
  • квасолі— 240 грам
  • помідор— 1 штука
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • мелений перець— — За смаком
  • хліба— 180 грам(нарезанного ломтиками и поджаренного)
Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати капусту, варити від 3 до 5 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/4 склянки відвару. Покласти капусту в чашу з крижаною водою. Злити воду.

Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати часник, чилі і насіння кропу. готувати, помішуючи, 2 хвилини.

Додати, квасоля і помідори. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки квасоля не стане м'якою, від 30 до 40 хвилин.


Подібні рецепти

Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Найсмачніший картопляний суп

Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...

Суп з квасолею і огірками

Суп з квасолею і огірками

Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...

Суп з грибами та червоною квасолею

Суп з грибами та червоною квасолею

Моя сім'я дуже любить гриби і особливо шанує грибні супчики. ось, наприклад, легкий насичений суп з грибним асорті і червоною квасолею. Дуже смачно! опис приготування: Змішуючи в страві різні види грибів, ми збагачуємо смак і структуру страви, підвищуємо поживність і разнообразим меню. пече...

Суп-пюре з квасолею і шинкою

Суп-пюре з квасолею і шинкою

Рецепт приготування супу з білою квасолею, цибулею, селерою, морквою, часником, шавлія, курячим бульйоном і шинкою. опис приготування: Ніжний суп-пюре з білої квасолі з шматочками шинки - справжнє блаженство! оливкового масла— 2 Ст. ложки середня цибулина— 1 штука стебла селери— 2 штуки сере...

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку. Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажит...