Рецепт Фаршировані помідори фаршем в духовці
Я багато разів вже готувала це блюдо і як закуску на святковий стіл, і просто на вечерю. Завжди ці помідори все їли із задоволенням, пропоную і вам спробувати цей перевірений рецепт.
опис приготування:
Якщо чесно, я навіть не пам'ятаю, коли і де я вперше знайшла цей рецепт приготування фаршированих помідорів фаршем в духовці, але можу сказати точно одне, Зараз таке блюдо в нашій родині одне з найулюбленіших. Його обожнюють все: і чоловік, та діти, а особливо такі помідори люблю я за то, що приготувати їх зовсім не складно, і зараз я детально розповім вам, як зробити фаршировані помідори фаршем в духовці.
- помідори— 7 штук
- фарш м'ясний— 650-700 грам(свинина + яловичина)
- Luk-salotų— 1 штука
- яйце— 1 штука
- часник— 5 зубчиків(3 — в фарш, 2 — в соус)
- молоко— 1/4 склянки
- Сухарі паніровочні— 1/4 склянки
- Вершкове масло— 2-3 Ст. ложок
- петрушка свіжа— 30 грам
- Перець чорний мелений— — За смаком
- сіль— — За смаком
З помідорів зрізаємо верхівку, акуратно виколупуємо з них м'якоть. Посипаємо помідори всередині сіллю, залишаємо їх на пару хвилин, це дозволить витягнути з помідорів зайву рідину, її потім потрібно буде злити.
Помідорову м'якоть нарізаємо дрібно, додаємо в неї залишився подрібнений часник, петрушку, сіль і перець за смаком — це буде наш соус.
Тепер нам потрібно плотненько начинити помідори фаршем і накрити їх зверху зрізаною раніше верхівкою.
Викладаємо помідори в форму для запікання, заливаємо в неї приготовлений соус, зверху на кожен помідор кладемо по шматочку вершкового масла.
Запікаємо страву при 160 градусах протягом години, після чого подаємо помідори до столу, прикрасивши їх зеленню. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Баклажани під соусом бешамель
Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...
Гриби, фаршировані фаршем
гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...
Фаршировані помідори «Дід Мороз»
Класична закуска, яку всі люблять і знають, може бути подана в яскравій новорічній подачі! У вигляді Дідів Морозів, які обов'язково принесуть вам щастя в Новому Році! опис приготування: власне, ніяких особливих рекомендацій немає! Просто дивіться і повторюйте. Для очей Діда Мороза замість перц...
Фаршировані помідори і кабачки
Класичний рецепт домашньої французької кухні. кількість порцій: 4 помідор— 4 штуки фарш із яловичини— 500 грам кабачки— 4 штуки шинка— 2 скибочки цибулина— 1 штука Порт-salotų— 2 штуки оливкова олія— — За смаком часник— 2 зубчики гілочка розмарину— 1 штука гілочка чебрецю— 1 штука лавровий лист...
Фаршировані помідори на зиму
Якщо ви втомилися від звичайних заготовок з помідорів, тоді я можу запропонувати вам відмінний варіант фаршированих помідорів на зиму. Це досить цікаве і красиве блюдо стане відмінною закускою. опис приготування: звичайно, є багато інших більш простих способів закатати помідори, але все-таки в...