Рецепт Штрудлі по-німецьки
Штрудлі по-німецьки — це невеликі дріжджові булочки, які готуються на пару зі свининою, морквою, цибулею, картоплею і квашеною капустою.
опис приготування:
дуже смачне, ситне, цікаве блюдо. Булочки, приготовані на пару, виходять пишними, м'якими і ніжними, в чудовому соусі з м'ясом і овочами. По-справжньому домашнє блюдо!
- м'якоть свинини— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Квашена капуста— 300 грам
- Картопля— 3-4 штук
- Соняшникова олія— 5 Ст. ложок(3 ст.л. для смаження, 2 ст.л. в тісто)
- вода— 125 мілілітрів
- дріжджі пресовані— 10 грам
- сіль— 1/3 чайних ложки(в тісто)
- цукор— 1 Чайна ложка(в тісто)
- Борошно пшеничне— 200 грам(в тісто)
Налийте соняшникову олію і злегка обсмажте м'ясо.
До м'яса додайте нарізані цибулю і моркву. Налийте склянку води і тушкуйте м'ясо майже до готовності під кришкою. Можна трохи посолити.
Картопля очистіть, помийте, наріжте кубиками. Додайте в сковороду до свинини, порт і морква. Знову накрийте кришкою і тушкуйте ще 10 хвилин.
Квашену капусту відіжміть від розсолу, викладіть в окрему каструлю, залийте водою і проваріть 10-15 хвилин, щоб вона не була дуже жорсткою. Після воду злийте і додайте капусту в сковороду з овочами і м'ясом. Поки відставте в сторону.
займіться тестом. У миску налийте теплу воду, додайте дріжджі, сіль, цукор і соняшникову олію.
Всипте просіяне борошно.
замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто.
Поставте тісто в тепле місце на годину до збільшення в обсязі.
Після тісто дістаньте з миски, обомніте і розкачайте в тонкий пласт. Змастіть його соняшниковою олією.
Поверніть пласт тесту щільним рулетом і наріжте шматочками шириною 2-2,5 см.
Кожен шматочок придавите паличкою спочатку уздовж по ребру.
потім поперек.
Викладіть штрудлі в сковороду з м'ясом і овочами. Налийте склянку води. накрийте кришкою, доведіть до кипіння, після вогонь зменшите.
готуйте штрудлі 20 хвилин, після вимикайте, але кришку не відкривайте ще 5 хвилин.
Подавайте штрудлі з м'ясом і овочами.
Подібні рецепти
Рецепт великодніх булочок
Цей рецепт німецької кухні налічує давню історію і традиції. Штрудлі з картоплею і м'ясом — смачне і ситне блюдо, рецептів його приготування безліч і готують його в кожній родині по-своєму. опис приготування: Приготувати штрудлі з картоплею і м'ясом дуже просто, покроковий рецепт вам на допомо...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...