Рецепт Шоколадні тістечка з мигдалем

Рецепт Шоколадні тістечка з мигдалем
Кількість порцій: 8 Час приготування: 17 хв.
Рецепт приготування тістечок з крекерів, шоколадних чіпсів і нарізаного мигдалю.

опис приготування:

Це дуже прості в приготуванні і дуже смачні тістечка, приготовані з крекерів, шоколадних чіпсів і мигдалю. Тістечка готуються всього за 17 хвилин.

  • крекерів— 10-12 штук
  • палички масла— 2 штуки
  • шоколадних чіпсів— 1 Склянка
Шоколадні тістечка з мигдалем - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. нарізати мигдаль. Рівномірно викласти на деку цілі крекери впритул один до одного. Крекери повинні заповнити майже весь простір. Використовуйте стільки крекерів, скільки вам потрібно, щоб заповнити весь простір.

Шоколадні тістечка з мигдалем - фото крок 2 2. Збити вершкове масло і коричневий цукор в каструлі, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, протягом 5 хвилин ,поки суміш не загусне.

Шоколадні тістечка з мигдалем - фото крок 3 3. Вилити масляно-цукрову суміш поверх крекерів, розрівняти шпателем і випікати в духовці протягом 7 хвилин.

Шоколадні тістечка з мигдалем - фото крок 4 4. Дістати деко з духовки, посипати зверху шоколадними чіпсами, знову поставити в духовку і дати шоколаду розплавиться протягом приблизно 1 хвилини. Потім ложкою або шпателем рівномірно розподілити його по карамельної суміші на крекерах.

Шоколадні тістечка з мигдалем - фото крок 5 5. Потім посипати нарізаним мигдалем, коли тістечка майже готові. Дати охолонути протягом 10-20 хвилин в холодильнику. Розірвати на частини і подавати.

Подібні рецепти

Фруктові тістечка з мигдалем

Свинина тушкована з макаронами

Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо

Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо

Рецепт приготування тістечок з мигдалю, чорної квасолі, шоколаду, какао, кави еспресо і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 тістечок. солі— 1/8 чайних ложки банку чорної квасолі— 1 штука(450 г) авокадо— 60 грам(близько ½ авокадо) напівсолодкого ш...

Шоколадні тістечка з імбиром

Шоколадні тістечка з імбиром

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, меленим імбиром, свіжим імбиром і ванільним екстрактом. опис приготування: Якщо ви хочете зробити тістечка більш пряними, збільште кількість меленого і свіжого імбиру в рецепті. солі— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 1/2 чайних ложки свіжого імбиру—...

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером

Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом, шоколадним кремом і м'ятним кремом. опис приготування: Поєднання шоколаду і м'ятного лікеру надає цим тістечком неповторний смак. вершкового масла— 3/4 склянки гіркого шоколаду— 450 грам яйця— 3 штуки ванілі— 1 1/4  чайних ложки солі— 3/4 чайн...