Рецепт Французький йогуртовий торт
Такий французький йогуртовий торт зможе приготувати навіть підліток. Рецепт торта максимально простий, а смак готового десерту дуже приємний. Загалом, якщо з випічкою ви ще не на "; ти ";, вам сюди!
опис приготування:
швидко, просто і дуже смачно - це все про французький йогуртовий торт, який готується за одну годину. За смаком і зовнішнім виглядом він виходить, як кекс, який готується на кислому молоці або кефірі. При бажанні французький йогуртовий торт можна прикрасити фруктами, ягодами, кремом або джемом. Деякі розрізають готовий торт навпіл і просочують його згущеним вареним молоком або кремом. Я завжди промазують вершками і прикрашаю свіжими ягодами.
- натуральний йогурт— 400 мілілітрів(без добавок)
- яйця— 2 штук
- цукор— 200 грам
- сода— 2 чайних ложок
- борошно— 1-2 склянок
- Цедра лимону— 1 чайних ложок
- вершки— За смаком
- малина— За смаком
2. Виливаємо в ємність йогурт, додаємо соду, даємо постояти близько 2 хвилин, розмішавши суміш. Додаємо трохи рослинного масла (пару столових ложок), яйце (можна кілька, так торт вийде пишніше) і цукор. Починаємо замішувати тісто.
3. Замішувати можна віночком або звичайною ложкою. Борошно додається в найостаннішу чергу. Тісто має вийти, як густа сметана. Змащуємо форму маслом, виливаємо в неї тісто.
4. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
5. Коли корж буде готовий, даємо йому трохи постояти, після чого розрізаємо навпіл. Тепер беремо готові вершки, промазуємо ними поверхню.
6. Викладаємо свіжу малину, закриваємо другим коржем.
7. Промащуємо вершками по всій поверхні, прикрашаємо малиною. От і все: наш йогуртовий торт готовий!
Подібні рецепти
Квашена капуста без солі
натуральний йогурт — відмінна основа для легких, свіжих і смачних соусів! Пропоную вам рецепт приготування соусу йогуртового з лимонною цедрою і зеленню на додаток до страв з м'яса, риби і овочів. опис приготування: Якщо вам пощастило, і йогурт у вас густий, то з нього можна приготувати прекра...
Французький багет на заквасці
Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...
Французький крекер з кунжутом
розповім вам, як приготувати французький крекер з кунжутом в домашніх умовах. Вийде проста і смачна випічка, яка вам обов'язково припаде до душі! Спробуйте і переконайтеся самі! опис приготування: Взагалі я таку випічку навіть можу назвати корисною. Завдяки насінню і насінню в ній багато клітк...
Французький мигдальний пиріг
Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...
Французький паштет
Іноді так хочеться чогось смачненького, не буденна! А коли в гості приїжджають довгоочікувані близькі, ламаєш голову, чим би таким їх здивувати. А приготуйте їм французький паштет! Це смачно. опис приготування: Французький паштет можна готувати різними способами. Що його відрізняє від нашого т...