Рецепт Французький йогуртовий торт

Рецепт Французький йогуртовий торт
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Такий французький йогуртовий торт зможе приготувати навіть підліток. Рецепт торта максимально простий, а смак готового десерту дуже приємний. Загалом, якщо з випічкою ви ще не на "; ти ";, вам сюди!

опис приготування:

швидко, просто і дуже смачно - це все про французький йогуртовий торт, який готується за одну годину. За смаком і зовнішнім виглядом він виходить, як кекс, який готується на кислому молоці або кефірі. При бажанні французький йогуртовий торт можна прикрасити фруктами, ягодами, кремом або джемом. Деякі розрізають готовий торт навпіл і просочують його згущеним вареним молоком або кремом. Я завжди промазують вершками і прикрашаю свіжими ягодами.

  • натуральний йогурт— 400  мілілітрів(без добавок)
  • яйця— 2  штук
  • цукор— 200  грам
  • сода— 2  чайних ложок
  • борошно— 1-2 склянок
  • Цедра лимону— 1  чайних ложок
  • вершки— За смаком
  • малина— За смаком
Французький йогуртовий торт - фото крок 1 1. Моя племінниця готує такий французький йогуртовий торт дуже швидко, а їй всього 12 років. У Франції дітей вчать готувати мало вже не тоді, коли вони починають самостійно сидіти. Отже, для цього десерту нам знадобиться звичайний йогурт, яйце, мука, цукор, цедра лимона і сода. Змішуємо цукор з лимонною цедрою.

Французький йогуртовий торт - фото крок 2 2. Виливаємо в ємність йогурт, додаємо соду, даємо постояти близько 2 хвилин, розмішавши суміш. Додаємо трохи рослинного масла (пару столових ложок), яйце (можна кілька, так торт вийде пишніше) і цукор. Починаємо замішувати тісто.

Французький йогуртовий торт - фото крок 3 3. Замішувати можна віночком або звичайною ложкою. Борошно додається в найостаннішу чергу. Тісто має вийти, як густа сметана. Змащуємо форму маслом, виливаємо в неї тісто.

Французький йогуртовий торт - фото крок 4 4. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.

Французький йогуртовий торт - фото крок 5 5. Коли корж буде готовий, даємо йому трохи постояти, після чого розрізаємо навпіл. Тепер беремо готові вершки, промазуємо ними поверхню.

Французький йогуртовий торт - фото крок 6 6. Викладаємо свіжу малину, закриваємо другим коржем.

Французький йогуртовий торт - фото крок 7 7. Промащуємо вершками по всій поверхні, прикрашаємо малиною. От і все: наш йогуртовий торт готовий!

Подібні рецепти

Соус йогуртовий

Квашена капуста без солі

натуральний йогурт — відмінна основа для легких, свіжих і смачних соусів! Пропоную вам рецепт приготування соусу йогуртового з лимонною цедрою і зеленню на додаток до страв з м'яса, риби і овочів. опис приготування: Якщо вам пощастило, і йогурт у вас густий, то з нього можна приготувати прекра...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький крекер з кунжутом

Французький крекер з кунжутом

розповім вам, як приготувати французький крекер з кунжутом в домашніх умовах. Вийде проста і смачна випічка, яка вам обов'язково припаде до душі! Спробуйте і переконайтеся самі! опис приготування: Взагалі я таку випічку навіть можу назвати корисною. Завдяки насінню і насінню в ній багато клітк...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Французький паштет

Французький паштет

Іноді так хочеться чогось смачненького, не буденна! А коли в гості приїжджають довгоочікувані близькі, ламаєш голову, чим би таким їх здивувати. А приготуйте їм французький паштет! Це смачно. опис приготування: Французький паштет можна готувати різними способами. Що його відрізняє від нашого т...