Рецепти muscleman.com.ua
Суп з сочевиці з грибами
Вам необхідно нове оригінальне перша страва, які швидко готується, наповнює ароматом весь будинок і здатне вгамувати навіть найбільші апетити? Вам пощастило: це суп з сочевиці з грибами. опис приготування: Вашій увазі пропонується одночасно оригінальне і просте блюдо - суп з сочевиці з грибами...
Барбекю соус
літо! тепло! Пора вибиратися на природу! Немає нічого смачнішого, ніж шашлик на свіжому повітрі з овочами, свіжим хлібом ... Звичайно, шашликовий соус грає не останню роль, тому навчу вас його готувати. опис приготування: Існує дуже багато різних рецептів приготування соусів до шашлику, але у ...
Фруктово-ягідне желе
Фруктово-ягідне желе - це не тільки смачний і легкий, але і корисний десерт, адже він наповнений масою вітамінів, мікроелементів і інших корисних для людини речовин. Він вас обов'язково порадує! опис приготування: Фруктово ягідне желе - це чудове ласощі для дітей і дорослих, воно не тільки пор...
Фрикадельки по-угорськи
Ви зобов'язані зробити ці фрикадельки! чому? Вони неймовірно смачні, повірте мені, у вас трапиться смакової вибух в роті при кожному укусі. підкажу вам, як приготувати фрикадельки по-угорськи. опис приготування: Фрикадельки можна їсти просто так, а оскільки вони готуються в соусі, то можете вм...
Коктейль «трійка»
До вашої уваги - рецепт приготування томатного соусу в мультиварці! смачний, соковитий, і в той же час ніжний рецепт. Він відмінно підійде буквально до будь-якого вашого кулінарного шедевру, рекомендую! опис приготування: розповім вам, як приготувати соус томатний в мультиварці. смачно, легко,...
Соковиті реберця!
Смачно і дуже ситно, а часу мало на приготування. кількість порцій: 6 Ребра свинячі сиро-копчені. — 800 грам Мал— 150 грам сіль— 10 грам перець, чорний мелений— 5 грам перець, чорний мелений— 5 грам томатна паста— 30 грам томатна паста— 30 грам Ребра обмазуємо сіллю і перцем, за смаком мо...
Шпинат з тофу і рисом
Рецепт приготування азіатського страви зі шпинату, тофу, лука і коричневого рису. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, від 5 до 7 хвилин. Додати гарам Масалов, готувати, помішуючи, до ...
Хе з риби з морквою
Ця модифікація традиційного корейського рецепта може здатися знавцям святотатством. Однак практика показує, що смачна страва заслуговує на увагу, навіть якщо в ньому є місце експерименту. кількість порцій: 4 філе риби— 300 грам(будь-який) морква— 3 штуки(середні) цибуля— 4 штуки(середні) часник...
Свиняча голова запечена в духовці
розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...
Солоні огірки без оцту на зиму
Ви не любителька консервації з оцтом, або зайва кислота вам протипоказана по здоров'ю? простий рецепт, як приготувати солоні огірки без оцту на зиму - гарне рішення ваших проблем. опис приготування: Для того щоб законсервувати на зиму солоні огірки без оцту, не потрібно бути справжньою Кудесни...
Глазур для паски білкова
Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...
Соковиті котлети з кальмарів
Котлети з кальмарів виходять дуже ніжними і смачними. Їх можна приготувати на звичайний сімейний вечерю. Але вони цілком можуть стати окрасою і святкового столу. Добре на гарнір подати відварний рис кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам яйце (відокремити жовток від яйця) — 1 штука Čerstvyj хл...
Хліб по-англійськи
Хліб по-англійськи печуть практично в кожній родині в Великобританії, де збереглися старі традиції. Ніхто не встоїть перед ароматним і свіжим хлібом, який тільки дістали з духовки. опис приготування: Якщо ви хочете поласувати смачним домашнім хлібом, то обов'язково спробуйте приготувати його з...
Солянка з печерицями
Хочу звернути вашу увагу на цей нескладний варіант, як приготувати солянку з консервованими печерицями та двома видами капусти. дуже ситно, ароматний і неймовірно смачно! опис приготування: 1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. 2. Цибулю і моркву очистіть і подрібніть. Викладіть н...
Хліб з кукурудзяними зернами
Рецепт приготування хліба з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами. опис приготування: Цей незвичайний повітряний хліб черпають з форми ложкою і подають. кукурудзяної муки— 1 Склянка несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки(плюс масло для змащення ) кукурудзяних зерен— 2 склянки цукру— 1 ...
Спагеті з фрикадельками і листовим буряком
Рецепт приготування спагетті з фрикадельками з індички, сиром фета, листовим буряком і часником. опис приготування: Щоб зробити фрикадельки, замочити в молоці хліб протягом 10 хвилин. Змішати хліб з індичкою, кропом, сиром фета і часником, акуратно перемішати руками. Приправити сіллю і перцем,...
Грибний крем-суп із заморожених грибів
Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...
Ескалоп зі свинини
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...
Фасоль стручковая консервированная
Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому? опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консерв...
Шпинатові млинці з печінкою
ситний, оригінальні і дуже смачний перекус. І ще — корисний! Такі млинці сміливо можна приготувати на сніданок. Хочете спробувати? тоді дивіться, як приготувати шпинатові млинці з печінкою. опис приготування: Шпинатові млинці можна готувати цілий рік. Влітку зі свіжого шпинату, а взимку із зам...