Рецепт Фрикадельки по-угорськи
Ви зобов'язані зробити ці фрикадельки! чому? Вони неймовірно смачні, повірте мені, у вас трапиться смакової вибух в роті при кожному укусі. підкажу вам, як приготувати фрикадельки по-угорськи.
опис приготування:
Фрикадельки можна їсти просто так, а оскільки вони готуються в соусі, то можете вмочати шматочок хліба в соус. Подавайте їх з макаронами, з кашею або картоплею. Для них використовується фарш з телятини, але його можна замінити яловичиною або будь-яким іншим. Підливу готують з додаванням грибів, тому смак страви настільки яскравий і насичений.
- Фарш із телятини— 480 грам
- яйця— 1 штука
- Панірувальні сухарі— 1/3 склянки
- петрушка— 3-4 штук(гілочки)
- кріп— 3-4 штук(гілочки)
- сіль, перець— За смаком
- паприка— 3 чайних ложки
- Рослинна олія— За смаком
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- гриби— 230 грам
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- борошно— 4 Ст. ложки
- яловичий бульйон— 2 склянки
- крем— 0,5 склянки
- вершки— 1 Склянка
2. перемішайте фарш, сформуйте невеликі кульки.
3. Розігрійте 2 столові ложки рослинної олії, викладіть фрикадельки на розігріту поверхню.
4. Обсмажте фрикадельки до рум'яної скоринки і перекладіть в тарілку.
5. Поверніть сковороду на вогонь, додайте нарізаний кубиком цибулю, обсмажуйте його до прозорості, потім додайте часник. Наріжте гриби пластинками, викладіть їх до цибулі і часнику.
6. Обсмажте вміст сковороди до готовності, потім перекладіть в тарілку.
7. Поверніть сковороду на вогонь, додайте вершкове масло і розтопіть його, викладіть борошно.
8. Перемішайте борошно з маслом віночком і обсмажуйте кілька хвилин.
9. Влийте в сковороду яловичий бульйон, перемішуючи віночком.
10. Доведіть суміш до кипіння і влийте вершки.
11. Поверніть в сковороду гриби з цибулею, додайте сіль і перець, що залишилася паприку.
12. перемішайте соус, додайте до нього сметану і подрібнений кріп, тушкуйте ще хвилину.
13. Викладіть м'ясні фрикадельки в соус, Тушіте про 10 хвилин.
14. Готові фрикадельки подавайте відразу до столу.
Подібні рецепти
Фрикадельки по-китайськи
Суп з фрикадельками - це легкий, смачний бульйон з м'ясними кульками. Мені подобається рецепт, як приготувати фрикадельки для супу. Їх можна зберігати в морозилці, а потім швидко приготувати першу страву. опис приготування: Я найчастіше готую фрикадельки з свинячого фаршу. Він досить жирний, т...
Фрикадельки з курки в чилі соусі з овочами
Якщо ви любите гостренькі, пікантні страви, тоді вам напевно припаде до смаку цей рецепт. Чудове гаряче в азіатському стилі, яке чудово поєднується з рисом на гарнір. спробувати варто! опис приготування: Поспішаю показати вам, як приготувати фрикадельки з курки в чилі соусі з овочами і консерв...
Фрикадельки з минтая
Якщо запечена або смажена біла риба вам здається занадто нудним, зверніть увагу на цей простий і вельми цікавий варіант, як приготувати фрикадельки з минтая. Нескладно й смачно! опис приготування: Такі рибні фрикадельки з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і дітки. вони м'які, соковиті ...
Фрикадельки з нуту в томатному соусі
Якщо ви скажете, що в цих фрикадельках немає ні грама м'яса, запевняю вас - ніхто не повірить. Цікава варіація на тему відомого страви, як приготувати фрикадельки з нуту в томатному соусі. опис приготування: За виглядом нагадує блюдо з італійської кухні. Подавайте такі фрикадельки з соусом і п...
Фрикадельки з рибного фаршу
Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими. опис приготування: Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб ...