Рецепт Шпинатові млинці з печінкою
ситний, оригінальні і дуже смачний перекус. І ще — корисний! Такі млинці сміливо можна приготувати на сніданок. Хочете спробувати? тоді дивіться, як приготувати шпинатові млинці з печінкою.
опис приготування:
Шпинатові млинці можна готувати цілий рік. Влітку зі свіжого шпинату, а взимку із замороженого, він продається в будь-якому супермаркеті, ціна його невисока, можна дозволити собі мати упаковочку в морозилці, якщо немає своєї заготовки. Технологія приготування млинців зі свіжого та замороженого шпинату не відрізняється. Просто дотримуйтесь моєї інструкції і у вас все вийде смачно! вихід — 10-12 млинців з начинкою при діаметри сковороди 20 см. хай щастить!
- молоко— 500 мілілітрів(тісто для млинців)
- шпинат— 80 грам(тісто для млинців)
- Борошно пшеничне— 1 Склянка(тісто для млинців)
- яйце— 2 штуки(тісто для млинців)
- Вершкове масло— 20 грам(тісто для млинців)
- сіль— 1-2 Щепоток(тісто для млинців)
- цукор— 0,5 Ст. ложки(тісто для млинців)
- Куряча печінка— 500 грам(начинка)
- Цибуля ріпчаста— 150 грам(начинка)
- яйце варене— 3 штуки(начинка)
- сіль, перець чорний мелений— За смаком(начинка)
Розтопити вершкове масло, підігрійте молоко, воно повинно бути тепле. У чашу подрібнювача покладіть шпинат і кілька ложок молока, включите машинку на хвилинку. додайте яйця, сіль, цукор, топлене масло, борошно і молоко, що залишилося. Увімкніть машинку на пару хвилин. Тісто для шпинатних млинців готове! Смажте млинці як звичайні молочні, на сухий антипригарной сковороді. Перед першим млинцем сковороду я змащую маслом за допомогою силіконової пензлика.
Розжарити сковороду з рослинним маслом, знадобиться всього 2 столових ложки масла. Обсмажте крупно порізану цибулю, потім додайте печінку, сіль, чорний перець. Смажте до готовності печінки. Відваріть три яйця, остудіть і зніміть шкаралупу з них.
У чашу подрібнювача покладіть печінку з цибулею, жир від смаження, яйця. Сіль і спеції за смаком і бажанням. Увімкніть комбайн на пару хвилин.
Шпинатові млинці готові, начинка готова! Залишилося лише фарширувати.
Покладіть частину начинки на млинець і загорніть краю.
Поверніть млинець рулетиком.
Долонькою притисніть трохи його зверху, щоб начинка ущільнився і млинець придбав гарну форму.
Також вступите з іншими млинцями. У мене вийшло 12 штук.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат «мімоза» з печінкою тріски
Гарячий салат з курячою печінкою, приготований з даного рецептом, це справжнє кулінарне твір мистецтва, яке для любителів печінки стане справжнім святом і радісною подією. опис приготування: Гарячий салат з курячою печінкою — фестиваль смачної їжі і здорового харчування. Ми будемо готувати дуж...
Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром
Ще один варіант смачних млинців. Відмінна закуска для любителів російської кухні і млинців зокрема. кількість порцій: 8-10 млинців— 8-10 штук яйця— 3 штуки вареного рису— 150 грам шинки— 250 грам(можна замінити карбонади або подібним) сиру— 100 грам лука— 150 грам сіль і перець— За смаком росли...
Горохові млинці з цибулею
Хто не пробував горохові млинці, терміново готуйте! це найніжніші, м'які коржики, які подають зі смаженою цибулею або сметаною. Сьогодні я розповім вам, як приготувати горохові млинці з цибулею. опис приготування: У таблиці продуктів я вказала все необхідне для класичного рецепту за одним виня...
Гречані млинці без дріжджів
Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...
Грибні млинці
грибні млинці — страва, яке прекрасно підійде для сніданку або легкого вечері. Млинці подаються до столу политі сметаною і присипані зеленню. Виходить неймовірно смачно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибних млинців. Вам знадобляться такі інгредієнти: гриби, цибуля ...