Рецепт Фруктово-ягідне желе
Фруктово-ягідне желе - це не тільки смачний і легкий, але і корисний десерт, адже він наповнений масою вітамінів, мікроелементів і інших корисних для людини речовин. Він вас обов'язково порадує!
опис приготування:
Фруктово ягідне желе - це чудове ласощі для дітей і дорослих, воно не тільки порадує вас насиченим фруктово-ягідним смаком, але і не принесе шкоди вашій фігурі.
Готувати цей легкий десерт можна з абсолютно будь-яких ягід і фруктів, як свіжих, так і заморожених. Кількість цукру можете регулювати за смаком.
- Яблучний сік— 500 мілілітрів(освітлений)
- цукор— 2 Ст. ложки
- желатин— 25 грам
- персик— 1 штука
- Полуниця— 6-8 штук
- ожина— 6-8 штук
- малина— 6-8 штук
- чорниця— 6-8 штук
2. Персик очистіть від шкірки, вийміть кісточку, а м'якоть наріжте кубиками. Ягоди промийте і просушіть. У піалки налийте трохи желе, перейдіть їх, щоб воно розтеклося по поверхні, і відправте в морозилку приблизно на 10 хвилин для застигання. Потім викладіть в піалки 1/3 частина персика, ягід і листя м'яти. Налийте частину желе, і знову поставте в морозилку.
3. Повторіть такі шари ще два рази. Поставте желе для остаточного застигання в холодильник на 2-3 годину. Фруктово-ягідне желе готове! Смачного!
Подібні рецепти
Паски великодні
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...
Фруктове желе з желатину
Секрет мого фруктового желе в тому, що я додаю в нього трохи джему або варення. А так, в цілому, рецепт фруктового желе з желатину у мене дуже простий! опис приготування: Рецепт фруктового желе з желатину наступний: По перше, в глибоку чашку налийте 170 мілілітрів фруктового соку. (Вилийте не ...
Гранатове желе з виноградом
Рецепт приготування желе з гранатового і апельсинового соку з зеленим виноградом. опис приготування: змішати воду, Гранатовий сік, апельсиновий сік, агар і цукор в середній каструлі на сильному вогні, помішуючи час від часу. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і помішувати масу віночком, поки...
Гранатове желе
Рецепт приготування легкого і корисного желе з гранатового і журавлинного соку. При бажанні можна додати в желе дрібно нарізані шматочки фруктів. опис приготування: У маленькій каструлі залити желатин 1 склянкою холодної води, дати постояти 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин н...
Сметанний десерт з желе
Сметанний десерт з желе — легке і ніжне блюдо, головним інгредієнтом якого виступає сметана. кількість порцій: 7 складові: — 9 грам(крем 30% — 500 г Цукровий пісок — 100 г Вишневий сік — 150 мл Апельсиновий сік — 150 мл Персиковий сік 150 мл желатин швидкорозчинний — 18 г Какао-порошок — 10 г ...