Рецепт Фруктово-ягідне желе

Рецепт Фруктово-ягідне желе
Кількість порцій: 2 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Фруктово-ягідне желе - це не тільки смачний і легкий, але і корисний десерт, адже він наповнений масою вітамінів, мікроелементів і інших корисних для людини речовин. Він вас обов'язково порадує!

опис приготування:

Фруктово ягідне желе - це чудове ласощі для дітей і дорослих, воно не тільки порадує вас насиченим фруктово-ягідним смаком, але і не принесе шкоди вашій фігурі.

Готувати цей легкий десерт можна з абсолютно будь-яких ягід і фруктів, як свіжих, так і заморожених. Кількість цукру можете регулювати за смаком.


  • Яблучний сік— 500 мілілітрів(освітлений)
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • желатин— 25 грам
  • персик— 1 штука
  • Полуниця— 6-8 штук
  • ожина— 6-8 штук
  • малина— 6-8 штук
  • чорниця— 6-8 штук
Фруктово-ягідне желе - фото крок 1 1. желатин залийте 60 мл. соку, залиште хвилин на 15 набрякнути. Остально сік доведіть до кипіння, розчиніть в ньому цукор і набряклий желатин. Залиште остигати.

Фруктово-ягідне желе - фото крок 2 2. Персик очистіть від шкірки, вийміть кісточку, а м'якоть наріжте кубиками. Ягоди промийте і просушіть. У піалки налийте трохи желе, перейдіть їх, щоб воно розтеклося по поверхні, і відправте в морозилку приблизно на 10 хвилин для застигання. Потім викладіть в піалки 1/3 частина персика, ягід і листя м'яти. Налийте частину желе, і знову поставте в морозилку.

Фруктово-ягідне желе - фото крок 3 3. Повторіть такі шари ще два рази. Поставте желе для остаточного застигання в холодильник на 2-3 годину. Фруктово-ягідне желе готове! Смачного!

Подібні рецепти

Фруктово-ягідний тарт

Паски великодні

Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...

Фруктове желе з желатину

Фруктове желе з желатину

Секрет мого фруктового желе в тому, що я додаю в нього трохи джему або варення. А так, в цілому, рецепт фруктового желе з желатину у мене дуже простий! опис приготування: Рецепт фруктового желе з желатину наступний: По перше, в глибоку чашку налийте 170 мілілітрів фруктового соку. (Вилийте не ...

Гранатове желе з виноградом

Гранатове желе з виноградом

Рецепт приготування желе з гранатового і апельсинового соку з зеленим виноградом. опис приготування: змішати воду, Гранатовий сік, апельсиновий сік, агар і цукор в середній каструлі на сильному вогні, помішуючи час від часу. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і помішувати масу віночком, поки...

Гранатове желе

Гранатове желе

Рецепт приготування легкого і корисного желе з гранатового і журавлинного соку. При бажанні можна додати в желе дрібно нарізані шматочки фруктів. опис приготування: У маленькій каструлі залити желатин 1 склянкою холодної води, дати постояти 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин н...

Сметанний десерт з желе

Сметанний десерт з желе

Сметанний десерт з желе — легке і ніжне блюдо, головним інгредієнтом якого виступає сметана. кількість порцій: 7 складові:  — 9 грам(крем 30% — 500 г Цукровий пісок — 100 г Вишневий сік — 150 мл Апельсиновий сік — 150 мл Персиковий сік 150 мл желатин швидкорозчинний — 18 г Какао-порошок — 10 г ...