Рецепт Суп з курячих потрухів з грибами
Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого.
опис приготування:
Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язково завоює ваше розташування. Адже головне його достоїнство - це поживність і простота приготування. Не завжди є час для приготування якихось незвичайних перших страв. А рецепт цього супу заощадить ваш час і порадує сім'ю смачним, наваристим блюдом. Тим більше, що в ньому немає лушпиння засмажкою, яку так не люблять діти. Приступайте до приготування.
- Куриные потроха— 400 грам
- Картопля— 3 штуки
- Перець болгарський— 1 штука
- морква— 1 штука
- яєчна локшина— 100 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- гриби— 150 грам(лісові, я використовую лисички )
2. Підготовлені потрухи складіть в каструлю. Залийте водою і дайте закипіти на великому вогні. потім, зменшивши вогонь, зніміть піну, що утворилася. Посоліть і варіть бульйон протягом години.
3. Займіться підготовкою овочів і грибів. Для цього почищений картоплю наріжте кубиками середньої величини. Гриби наріжте тонкими слайсами. Очищену моркву натріть на крупній тертці. Цибулю і перець поріжте невеликими шматочками.
4. Коли бульйон буде готовий і зваряться тельбухи, їх необхідно дістати з каструлі. Розділіть м'ясо на більш дрібні шматочки. Покладіть назад в бульйон.
5. Закладіть підготовлену картоплю. Доведіть бульйон з картоплею до кипіння.
6. Через пару хвилин після закипання відправте в каструлю гриби, морква, цибуля, солодкий перець.
7. Після того, як овочі будуть м'якими, але ще не зовсім зварити, покладіть в бульйон яєчну локшину. досить 3-5 хвилин, щоб вона зварилася. Вимикайте, але перед цим надішліть в суп свої улюблені спеції і дайте час настоятися. Суп можна подавати до столу разом із зеленню. Смачного.
Подібні рецепти
Кришиво
Рецепт супу з курячих потрухів — в допомогу господарці. Кому не подобаються страви з потрухів, той не пробував цей суп! ароматний, наваристий, ситний, а головне — дуже смачний суп для вас і вашої родини. опис приготування: В умілих руках — і potroha ласощі. головне — пам'ятати про те, що тельб...
Гуляш з курячих потрухів
ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів доси...
Холодець з курячих потрухів
Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...
Суп з гусячих потрухів
Після бурхливих свят і застіль дуже до речі буде цей чудовий легкий суп з гусячих потрухів. Він допоможе вашому організму трохи відпочити від важкої і ситної їжі. опис приготування: За допомогою цього класичного рецепту супу з гусячих потрухів ви швидко і без зайвих витрат приготуєте на обід д...
Суп з курячих шлунків
Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні! опис приготування: Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйт...