Рецепт Хліб з кукурудзяними зернами

Рецепт Хліб з кукурудзяними зернами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування хліба з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами.

опис приготування:

Цей незвичайний повітряний хліб черпають з форми ложкою і подають.

  • кукурудзяної муки— 1 Склянка
  • несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки(плюс масло для змащення )
  • кукурудзяних зерен— 2 склянки
  • цукру— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
  • великих яйця— 3 штуки
  • винного каменю— 1/4 чайних ложки
Хліб з кукурудзяними зернами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Добре змастити маслом круглу форму для випічки (форму для суфле). Збити кукурудзяну муку і 3/4 склянки молока в невеликій мисці, відкласти в сторону.
Розтопити вершкове масло у великій каструлі на сильному вогні. Обсмажити зерна кукурудзи, поки вони не почнуть купувати коричневий колір. Це забере у вас всього лише 3 хвилини, якщо ви використовуєте свіжу кукурудзу, і про 10 хвилин, якщо ви використовуєте заморожену кукурудзу.

Хліб з кукурудзяними зернами - фото крок 2 2. Додати до кукурудзи цукор, сіль, кайенскийперець і залишилися 2 склянки молока. Довести до кипіння. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити суміш на 15 хвилин. Якщо у вас є занурювальний блендер, використовуйте його, щоб заощадити час. В іншому випадку, викласти суміш в блендер або кухонний комбайн і перемішати до консистенції пюре. Викласти суміш назад в каструлю, довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого і додати суміш борошна і молока.

Хліб з кукурудзяними зернами - фото крок 3 3. варити, збиваючи вінчиком, поки маса не загусне, близько 2-3 хвилин. Остудити суміш до кімнатної температури, перелив її у велику миску. Коли суміш охолоне, збити її з жовтками. Збити яєчні білки і винний камінь в мисці в густу піну. Поступово додати в кукурудзяну суміш, по третині за раз.

Хліб з кукурудзяними зернами - фото крок 4 4. Вилити тісто в підготовлену форму.

Хліб з кукурудзяними зернами - фото крок 5 5. Випікати хліб до золотистого кольору, поки тісто не підніметься над формою, близько 45 хвилин. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Гірчиця з зернами

Овочевий салат з кукурудзяними качанами

гірчичний соус, приготований за цим рецептом, володіє приємною кислинкою і текстурою, а також насиченою гостротою. Нижче - простий опис того, як приготувати гірчицю з зернами. опис приготування: За бажанням в гірчицю можна додати будь-які спеції, такі як гвоздика або мускат. А якщо вам здаєтьс...

Яловичина з кукурудзяними коржами

Яловичина з кукурудзяними коржами

Рецепт приготування смаженої яловичини з цибулею, запашним перцем, морквою, помідорами і кукурудзяними коржами. опис приготування: Кукурудзяні коржі з шматочками м'яса і овочів - відмінна альтернатива звичним м'ясних страв. яловичини— 1,1-1,3 кілограма м'ясного бульйону— 1 Склянка софріто— 1...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб Фугас

Хліб Фугас

Рецепт приготування французького хліба Фугас з маслинами, оливками, петрушкою, чебрецем і розмарином. опис приготування: Фугас - традиційний прованський хліб, далекий родич італійської фокаччи. Варіації даного хліба різні, французька версія припускає використання в якості начинки оливок, сиру ...