Рецепт Шпинат з тофу і рисом

Рецепт Шпинат з тофу і рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування азіатського страви зі шпинату, тофу, лука і коричневого рису.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, від 5 до 7 хвилин. Додати гарам Масалов, готувати, помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину.

Додати бульйон, довести до кипіння. В декілька заходів заповнити сковороду шпинатом. смажити, додаючи більше шпинату, як тільки з'являється місце, від 2 до 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Зменшити вогонь до низького, кип'ятити на повільному вогні до м'якості шпинату, поки більша частина рідини не випарується, близько 30 хвилин. Зняти з вогню і обережно перемішати з тофу і йогуртом. Подавати з коричневим рисом.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 4 зубчики
  • Ferry Масала— 1 1/2 чайних ложки
  • овочевого бульйону— 600 мілілітрів
  • шпинату— 1200 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • тофу— 500 грам
  • тофу— 500 грам(высушенного и нарезанного мелкими кубиками)
У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, від 5 до 7 хвилин. Додати гарам Масалов, готувати, помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину.

Додати бульйон, довести до кипіння. В декілька заходів заповнити сковороду шпинатом. смажити, додаючи більше шпинату, як тільки з'являється місце, від 2 до 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Зменшити вогонь до низького, кип'ятити на повільному вогні до м'якості шпинату, поки більша частина рідини не випарується, близько 30 хвилин. Зняти з вогню і обережно перемішати з тофу і йогуртом. Подавати з коричневим рисом.


Подібні рецепти

Шпинат з полуницею і горіхами

Гусь дикий в духовці

Дуже смачний і корисний салат зі шпинату з полуницею і волоськими горіхами. опис приготування: Волоські горіхи потримати 5-6 хв в нагрітій до 175 градусів духовці, витягнути. У оливкова олія додати оцет, сіль, цукор і перець, перемішати. Порізану навпіл полуницю розмішати зі шпинатом, викласти...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...

Шпинат з родзинками

Шпинат з родзинками

Рецепт дуже корисного салату іспанської кухні зі шпинату з родзинками. опис приготування: Цю страву можна подати як теплий салат або гарнір до риби або м'яса. Шпинат можна замінити листочками корн-салату або щавлю. Якщо ви використовуєте щавель, збільште кількість родзинок або додайте 2 ст. L....

Глазуровані тофу і моркву

Глазуровані тофу і моркву

Рецепт приготування печені з тофу, моркви і цибулі в глазурі з соєвого соусу. опис приготування: розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зру...

Сендвічі з тофу і болгарським перцем

Сендвічі з тофу і болгарським перцем

Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...