Рецепт Хе з риби з морквою
Ця модифікація традиційного корейського рецепта може здатися знавцям святотатством. Однак практика показує, що смачна страва заслуговує на увагу, навіть якщо в ньому є місце експерименту.
кількість порцій: 4
- філе риби— 300 грам(будь-який)
- морква— 3 штуки(середні)
- цибуля— 4 штуки(середні)
- часник— 5 зубчиків
- цукор— 3 Ст. ложки
- сіль— 1 Ст. ложка
- соус соєвий— 2-3 Ст. ложок
- оцет 25% — 2 Ст. ложки
- перець червоний— 1 Ст. ложка(мелений порошок)
- чорний перець— 1 Ст. ложка(мелений)
- зелень— 1 За смаком
- коріандр мелений— 1 Ст. ложка(по бажанню)
- масло рослинне— 5-6 Ст. ложок(без запаху)
Цибулю чистимо і ріжемо тонкими півкільцями. Часник тиснемо або дрібно ріжемо. Моркву чистимо і або ріжемо тонкою соломкою, або трьом на спеціальній тертці для корейської моркви.
змішуємо рибу, цибуля, часник і морква. Додаємо всі спеції, перемішуємо ще раз.
Масло розжарити на сковороді, вилити в рибно-овочеву суміш і швидко перемішати. залишити на 1-2 години маринуватися. Блюдо готово! Можна тішити домашніх і гостей.
Подібні рецепти
Кабачкова ікра на зиму без закачування
З річкової риби можна приготувати дуже смачні котлетки! Але для початку необхідно рибу обробити і приготувати з неї хороший фарш. Спробуйте — це не складно, адже в перспективі вас чекають котлетки! опис приготування: До вашої уваги, простий спосіб приготування фаршу з річкової риби. Такий фарш...
Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...
Філе риби в мультиварці
Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...