Рецепт Грибний крем-суп із заморожених грибів

Рецепт Грибний крем-суп із заморожених грибів
Кількість порцій: 2- 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом.

опис приготування:

ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям страв з грибів обов'язково повинен сподобається такий варіант крем-супу з грибів. За осені обов'язково зробіть запас лісових грибів ,все-таки суп з них набагато духмяний і смачний, ніж з тепличних. Приготувати грибний крем-суп із заморожених грибів вам допоможе цей нескладний рецепт. Корисний і смачний суп готується досить швидко.

  • гриби заморожені— 500-600 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • шпинат— 100 грам(можна заморожений)
  • вершки— 500 мілілітрів
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток(за смаком)
Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 1 Насамперед розморозимо гриби. Щоб вийшло швидше, можна залити їх водою, а потім воду віджати.

Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 2 Обсмажуємо гриби на сковороді з вершковим маслом до повного випаровування рідини, потім, помішуючи, смажимо до трохи рум'яної скоринки.

Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 3 Очистимо цибулю і моркву. Лук наріжемо як подобається: хоч кубиками, хоч півкільцями. Моркву натираємо на крупній тертці.

Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 4 Часник чистимо і подрібнюємо, якщо вам не подобається часник в супі, можна обійтися і без нього.

Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 5 обсмажуємо цибулю, морква і часник до м'якості. Потім додамо дрібно нарізаний шпинат, обсмажити ще хвилини 3. Шпинат можна взяти заморожений.

Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 6 Викладаємо обсмажені овочі і гриби в чашу блендера, подрібнюємо все в пюре. Додаємо вершки до бажаної консистенції супу. Потім суп розігріваємо.

Грибний крем-суп із заморожених грибів - фото крок 7 Подаємо суп з сухариками або грінками. Можна додати тертий сир, зелень, обсмажені насіння.

Подібні рецепти

Грибний соус із заморожених грибів

Хаш з похмілля

Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...

Грибна ікра з заморожених грибів

Грибна ікра з заморожених грибів

Я люблю овочеву ікру. добре, коли в холодильнику є її запас. виходить, що завжди під рукою буде заправка для гарячих страв або ж просто закуска, яку можна намазати на хліб. опис приготування: А зараз разом з вами вивчимо то, як приготувати грибну ікру з заморожених грибів. Виходить ніжна маса,...

Грибна підлива з заморожених грибів

Грибна підлива з заморожених грибів

Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно! опис приготування: Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо х...

Грибний соус із сушених грибів

Грибний соус із сушених грибів

Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...

Грибний крем

Грибний крем

грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...