Рецепт Барбекю соус
літо! тепло! Пора вибиратися на природу! Немає нічого смачнішого, ніж шашлик на свіжому повітрі з овочами, свіжим хлібом ... Звичайно, шашликовий соус грає не останню роль, тому навчу вас його готувати.
опис приготування:
Існує дуже багато різних рецептів приготування соусів до шашлику, але у мене в арсеналі є шашлична соус "; номер один ";. Як його приготувати? Дуже просто: нарезаете зелень, додаєте спеції і томатну пасту - і все готово. Ароматне м'ясо на вугіллі в доповненні з чудовим томатним соусом, в міру гострим і пряним, не залишить байдужим нікого.
- помідори— 2-3 штук(пару штук)
- сіль— 1 щіпка
- цукор— 1 щіпка
- Червоний перець— 1 щіпка(гострий)
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Томатна паста— 2-3 чайних ложок(пару ложок)
- Braai— 1 пучок(за смаком)
- часник— 1-2 зубчиків(за смаком можна збільшити кількість)
Вогонь повинен бути середнім. Тушкуємо вміст сковорідки (або того, в чому ви готуєте), постійно помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Потім кладемо пасту (вона повинна бути дуже гарної якості).
Знову все тушкуємо ще хвилин 5-7. пробуємо, якщо потрібно, посолимо, podslastim або poperchim. Дрібно наріжте зелень кінзи, часник пропустіть через прес. Додайте кінзу з часником в соус. Перемішуємо і прибираємо з вогню. Перед подачею обов'язково охолоджуємо.
Подібні рецепти
Соус барбекю
З приходом тепла поновлюються і пікніки на природі. Не проходьте повз, візьміть на замітку класний варіант, як приготувати соус для крилець барбекю - пікантний, ароматний і дуже смачний. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що рецепт приготування соусу для крилець барбекю...
Філіппінська барбекю
Підсмажені на грилі смужки свинини мариновані в кисло-солодкому маринаді. Рецепт дуже простий! опис приготування: Підсмажені на грилі смужки свинини мариновані в кисло-солодкому маринаді. Рецепт дуже простий! свинина— 500 грам соєвий соус— 1 Склянка гострий соус— 1 Ст. ложка цибулина— 1 штук...
Govyazhyya pechenka стилі барбекю
Рецепт приготування настільки красивого і апетитного страви, що цю яловичу печінку буде не соромно запропонувати будь-яким гостям і поставити на святковий стіл, не кажучи про пересічного сімейному обіді. кількість порцій: 4 борошно— 3 Ст. ложки яловича печінка— 450 грам вода— 0,33 склянки кетчу...
Сендвічі барбекю зі свининою і капустою
Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...
Шашлик барбекю зі свинини і яблук
Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...