Рецепт Фасоль стручковая консервированная

Рецепт Фасоль стручковая консервированная
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому?

опис приготування:

Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консервовану. Цей овоч стане основою для багатьох смачних страв, які буде легко зробити. Салати з м'ясом, морквою і іншими інгредієнтами впишуться в ваше меню завдяки цій смачної квасолі.

  • Стручковая фасоль— 1 кілограм
  • вода— 900 мілілітрів
  • оцет яблучний— 30 мілілітрів
  • сіль— 4 чайних ложки
Фасоль стручковая консервированная - фото крок 1 Квасоля відваріть в окропі протягом 4-х хвилин.

Фасоль стручковая консервированная - фото крок 2 Потім її відразу ж охолодіть під проточною водою.

Фасоль стручковая консервированная - фото крок 3 Видаліть неїстівну частина. Квасоля наріжте шматочками в 2-4 см.

Фасоль стручковая консервированная - фото крок 4 Банки простерилизуйте. Наповніть їх квасолею.

Фасоль стручковая консервированная - фото крок 5 Поставте кип'ятитися воду. Додайте в неї сіль і оцет.

Фасоль стручковая консервированная - фото крок 6 Маринадом залийте банки. Закрийте їх кришками. Надішліть заготовки на стерилізацію на 15 хвилин.

Фасоль стручковая консервированная - фото крок 7 Переверніть банки догори дном, а потім закутайте їх будь-що-небудь тепле. Залиште квасоля до повного охолодження. потім пробуйте. Смачного!

Подібні рецепти

Стручковая фасоль консервированная

Солодкі супи

Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати. опис приготування: Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасо...

Стручковая фасоль на зиму

Стручковая фасоль на зиму

Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...

Стручковая фасоль в беконе

Стручковая фасоль в беконе

Якщо вам набридли звичайні овочі на гарнір і ви хочете додати в них щось оригінальне, той час прийшло. Цей рецепт вас здивує, а м'ясоїдів порадує. Спробуйте неординарне поєднання на кухні. опис приготування: Рецепт доповнить смажене або запечене м'ясо, а також стейк. Ще його можна додати до ос...

Стручковая фасоль

Стручковая фасоль

Стручкова квасоля - дуже смачний і корисний овоч. З неї можна зварити суп, приготувати смачну рагу або лобіо, вона прекрасно поєднується з м'ясом, птахом, грибами, яйцями та іншими овочами. опис приготування: Стручкова квасоля з беконом - прекрасний тандем. В даному випадку мова піде про те, я...