Рецепти muscleman.com.ua

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіл...

Голубці по-грузинськи

Голубці по-грузинськи

долма — голубці по-грузинськи в домашніх умовах можуть стати головним блюдом на будь-якому столі. Традиційно вони готуються в листі винограду, які були приготовлені заздалегідь і заморожені. опис приготування: Незвичайне блюдо — голубці по-грузинськи в домашніх умовах, яке прийнято називати ";...

Суп «похідний»

Суп «похідний»

Цей суп дуже швидко і просто вариться з продуктів, які найчастіше беруть з собою на пікнік або в похід. Консерви можуть бути як рибними, так і м'ясними. опис приготування: Для супу спочатку потрібно закип'ятити воду. Потім - очистити і порізати овочі. зваріть їх, а в кінці додайте м'ясні чи ри...

Груші в червоному вині

Груші в червоному вині

груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...

Хлібний пудинг з шоколадом

Торт рецепти «Майнкрафт»

Рецепт приготування пудингу зі шматочків хліба з шоколадом, збитими вершками і карамельним соусом. опис приготування: Цей десерт ви можете приготувати заздалегідь за день, а потім просто запекти в духовці перед подачею на стіл. кнопка— 1 штука(близько 450 г) густі вершки— 2 склянки шоколад— ...

Грибний крем суп по-фламандські

Грибний крем суп по-фламандські

Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...

Горохове пюре з копченими реберцями

Горохове пюре з копченими реберцями

Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю. опис приготування: Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі с...

Гречка зі свининою з підливою

Гречка зі свининою з підливою

Якщо ви задумалися над тим, що приготувати на вечерю, обіду, то придивіться до універсального рецепту гречки зі свининою з підливою. Ви отримаєте смачне і ситне блюдо, яке сподобається близьким. опис приготування: Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати гречку зі свининою з підливою. С...

Соус на рибному бульйоні

Соус на рибному бульйоні

Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку! опис приготування: Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитн...

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...

Шашлик з телятини з оцтом

Шашлик з телятини з оцтом

Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття. опис приготування: Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієти...

Xarco ткемалі

Xarco ткемалі

Любіть традиційні грузинські страви? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати суп харчо з ткемалі за оригінальним рецептом. обіцяю, ви залишитеся задоволені. поїхали! опис приготування: Xarco ткемалі — відмінний варіант вечері для великої родини. Суп виходить...

Суфле зі шпинату

Суфле зі шпинату

Рецепт приготування суфле з шпинату, молока і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити страву для суфле або 6 окремих страв маслом в розбризкувачі. Посипати панірувальними сухарями. Відкласти в сторону. Заповнити чашу льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити ...

Кульки з сиру

Кульки з сиру

Шукайте варіант смачної і простий закуски? Спробуйте зробити кульки з сиру в домашніх умовах. Вони виходять дуже м'які всередині, при цьому з хрусткою апетитною скоринкою. опис приготування: Цю дивно просту закуску можна взяти з собою на роботу або на природу, пригостити нею гостей або доповни...

Суп з грибами в мультиварці

Суп з грибами в мультиварці

Легкий і простий суп, готується в мультиварці. Гриби можна брати будь-які - білі, печериці або інші на ваш смак. У мене були печериці, дивіться, що вийшло. опис приготування: обсмажуємо цибулю, гриби, додаємо картоплю. Вливаємо бульйон або воду і ставимо на режим "; Гасіння" з 40 хвилин. Приго...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...

Свіжі помідори на зиму

Свіжі помідори на зиму

Консервація - не єдиний спосіб зберегти фрукти і овочі на цілий рік. Хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю, як приготувати свіжі помідори на зиму. Рекомендую цю чудову заготовку! опис приготування: Такі помідорчики дуже зручно використовувати, з них можна робити найрізноманітніші соуси і п...

Суп-крем грибний

Суп-крем грибний

Ніжний ароматний суп з грибів і овочів сподобається навіть самому вимогливому гурману. Готувати його потрібно на один раз, розігріву він не переносить. опис приготування: Гриби привносять в наше меню приємну різноманітність. аромат, велика кількість білка і екстрактивних речовин роблять гриби...

Гуляш класичний зі свинини

Гуляш класичний зі свинини

Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...