Рецепт Гуляш класичний зі свинини
Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини!
опис приготування:
Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують. Мабуть найголовніший інгредієнт — це паприка, а не м'ясо. Угорці додають її всюди. Щоб приготувати гуляш класичний зі свинини запам'ятайте пару головних особливостей: обсмажуйте цибулю на сильному вогні, тоді аромату він дасть більше м'яса. І використовуйте гусячий жир, а не рослинна олія.
- Свинина— 1 кілограм
- Цибуля— 2 штуки
- Масло рослинне або гусячий жир— 5 Ст. ложок
- паприка— 4 чайних ложки
- перець— 1 штука
- томат— 1 штука
- Чорний перець— За смаком
- сіль— 1 Чайна ложка
Додайте в казан качиний жир (традиційно використовують саме його). Обсмажте на високий вогні (це обов'язково) дрібно нарізаний кубиками цибулю до золотистого кольору.
Потім додайте паприку і добре перемішайте.
Потім шматочки свинини, готуйте хвилин 6-7 на середньо вогні, помішуючи. Вся свинина повинна покритися паприкою і цибулею.
М'ясо має підрум'янитися.
Додайте крупно порізаний помідор і перець.
Дайте м'яса з овочами згасити у власному соку хвилин 5-7.
Потім додайте воду (100 мл), не обов'язково, щоб вона покривала м'ясо повністю.
Гасіть на невеликому вогні півтори години приблизно при закритій кришці. Час від часу помішуйте. Якщо википить вся рідина, додайте ще води. В цілому, 250 мл води вистачить.
Посоліть і поперчіть гуляш за смаком.
Коли м'ясо приготується, стане м'яким, а рідина практично випарується, додайте ще 100 мл води, доведіть до кипіння. Усе, гулянки готові!
Готовий гуляш класичний зі свинини подають зазвичай з галушками, але макарони теж підійдуть. Смачного!
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...
Гуляш зі свинини з помідорами
Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...
Гуляш зі свинини
Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...
Шашлик зі свинини класичний з оцтом
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...