Рецепт Гуляш класичний зі свинини

Рецепт Гуляш класичний зі свинини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини!

опис приготування:

Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують. Мабуть найголовніший інгредієнт — це паприка, а не м'ясо. Угорці додають її всюди. Щоб приготувати гуляш класичний зі свинини запам'ятайте пару головних особливостей: обсмажуйте цибулю на сильному вогні, тоді аромату він дасть більше м'яса. І використовуйте гусячий жир, а не рослинна олія.

  • Свинина— 1 кілограм
  • Цибуля— 2 штуки
  • Масло рослинне або гусячий жир— 5 Ст. ложок
  • паприка— 4 чайних ложки
  • перець— 1 штука
  • томат— 1 штука
  • Чорний перець— За смаком
  • сіль— 1 Чайна ложка
Гуляш класичний зі свинини - фото крок 1 Свинину порізати кубиками.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 2 Додайте в казан качиний жир (традиційно використовують саме його). Обсмажте на високий вогні (це обов'язково) дрібно нарізаний кубиками цибулю до золотистого кольору.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 3 Потім додайте паприку і добре перемішайте.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 4 Потім шматочки свинини, готуйте хвилин 6-7 на середньо вогні, помішуючи. Вся свинина повинна покритися паприкою і цибулею.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 5 М'ясо має підрум'янитися.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 6 Додайте крупно порізаний помідор і перець.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 7 Дайте м'яса з овочами згасити у власному соку хвилин 5-7.
Потім додайте воду (100 мл), не обов'язково, щоб вона покривала м'ясо повністю.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 8 Гасіть на невеликому вогні півтори години приблизно при закритій кришці. Час від часу помішуйте. Якщо википить вся рідина, додайте ще води. В цілому, 250 мл води вистачить.

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 9 Посоліть і поперчіть гуляш за смаком.
Коли м'ясо приготується, стане м'яким, а рідина практично випарується, додайте ще 100 мл води, доведіть до кипіння. Усе, гулянки готові!

Гуляш класичний зі свинини - фото крок 10 Готовий гуляш класичний зі свинини подають зазвичай з галушками, але макарони теж підійдуть. Смачного!

Подібні рецепти

Гуляш зі свинини з вершками

Гуляш з яловичини (класичний рецепт)

Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...

Гуляш зі свинини з помідорами

Гуляш зі свинини з помідорами

Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...

Гуляш зі свинини

Гуляш зі свинини

Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...

Грибний гуляш

Грибний гуляш

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...