Рецепт Хлібний пудинг з шоколадом
Рецепт приготування пудингу зі шматочків хліба з шоколадом, збитими вершками і карамельним соусом.
опис приготування:
Цей десерт ви можете приготувати заздалегідь за день, а потім просто запекти в духовці перед подачею на стіл.
- кнопка— 1 штука(близько 450 г)
- густі вершки— 2 склянки
- шоколад— 240 грам
- яйця— 2 штуки
- яєчні жовтки— 2 штуки
- сіль— 1 щіпка
- жирні вершки— 1 Склянка(збиті вершки)
- цукор— 2 Ст. ложки(збиті вершки)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(збиті вершки)
- карамельний соус— 1 За смаком
2. Тим часом нагріти вершки і молоко на сильному вогні, довести до кипіння. Зняти з вогню і додати нарізаний шоколад. дати постояти 1 хвилину, потім збити суміш разом і відкласти в сторону. У середній мисці збити яйця, яєчні жовтки, цукор і сіль віночком. поступово додати 1/2 чашки молочної суміші і продовжити збивати. Повільно додати ще 1/2 чашки суміші і знову збити віночком. Після цього додати решту суміш і добре збити. Змастити маслом форму для випічки. Викласти в форму підсмажений хліб і залити шоколадною сумішшю зверху.
3. Накрити форму поліетиленом і рукою притиснути хліб вниз, щоб він рівномірно просочився сумішшю. Поставити форму в холодильник приблизно на 8 годин. Обережно перемішати суміш іноді.
4. Розігріти духовку до 160 градусів. Запікати пудинг протягом 60-70 хвилин. Дати охолонути у формі 15 хвилин.
5. У великій мисці міксером збити вершки на високій швидкості. Додати цукор і збити в густу піну. Додати ванільний екстракт і збити. Полити пудинг карамельним соусом, прикрасити збитими вершками і подавати.
Подібні рецепти
Традиційна скордалія
Хто сказав, що з випічкою обов'язково потрібно довго возитися? Можна взяти готовий багет і зробити з нього по-справжньому вишуканий десерт! Спробуйте обов'язково, дуже смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування хлібного пудингу з білим шоколадом, звичайно, забирає деякий час,...
Хлібний пудинг з пастернаком
Рецепт приготування пудингу з пастернаком, цибулею, панірувальними сухарями і сиром Пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 215 градусів. Полити пастернак оливковою олією, приправити сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки. випікати, струшуючи час від часу, поки пастернак не н...
Хлібний пудинг з яблуками
Якщо ви готуєтеся до прийому гостей, обов'язково дізнайтеся, як приготувати хлібний пудинг з яблуками до чашечки чаю. Рекомендую вам використовувати здобний хліб або паску, щоб пудинг вийшов м'яким. опис приготування: Якщо вам необхідно використовувати залишки черствого здобного хліба, рекомен...
Французький хлібний пудинг з ягодами
Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...
Хлібний пудинг з гарбуза
Осінь - пора збору гарбуза, саме час готувати з неї різні смачні страви. Пропоную приготувати солодкий, ароматний хлібний пудинг з гарбузом. Він сподобається всім ласунам і любителям страв з гарбуза. опис приготування: Відсвяткуйте настання осені і спечіть смачний і ароматний десерт з гарбузом...