Рецепт Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Рецепт Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком.

опис приготування:

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіллю і перцем. смажити, помішуючи іноді, поки гриби і цибулю не стануть м'якими, від 3 до 5 хвилин. Викласти в миску. Додати лимонну цедру і естрагон, перемішати.

У тій же сковороді довести воду на 5 см до кипіння. Додати спаржу, приправити сіллю. Накрити кришкою і варити, поки спаржа не стане яскраво-зеленої і м'якою, від 3 до 4 хвилин. Додати зелений горошок.

Викласти суміш у миску з цибулею і грибами, додати лимонний сік, перемішати і подавати.


  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • Порт-salotų— 5 штук
  • грибів шиітаке— 240 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • лимонної цедри— 1 1/2 чайних ложки
  • свіжого естрагону— 1 1/2 чайних ложки
  • спаржі— 900 грам( нарізаних )
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіллю і перцем. смажити, помішуючи іноді, поки гриби і цибулю не стануть м'якими, від 3 до 5 хвилин. Викласти в миску. Додати лимонну цедру і естрагон, перемішати.

У тій же сковороді довести воду на 5 см до кипіння. Додати спаржу, приправити сіллю. Накрити кришкою і варити, поки спаржа не стане яскраво-зеленої і м'якою, від 3 до 4 хвилин. Додати зелений горошок.

Викласти суміш у миску з цибулею і грибами, додати лимонний сік, перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Спаржа з ​​часником

Консерви з свинини в мультиварці

Якщо ви вперше будете готувати спаржу з часником, то цей рецепт — саме для вас. Він зовсім простий, що називається "; нічого зайвого ";, зате блюдо виходить відмінним — спробуйте самі! опис приготування: Рецепт приготування спаржі з часником допоможе навіть самої недосвідченої господині не впа...

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...

Спаржа в тесті

Спаржа в тесті

для 25 минут вы можете приготовить легкую и вкусную закуску для большой компании – тарт из спаржи и слоеного теста. Тісто використовуємо готове, духовку включаємо заздалегідь, спеції - за бажанням. опис приготування: Тісто треба розморозити, спаржу промити. Ріжемо листкове тісто тонкими смужка...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Швидкий рецепт приготування азіатського страви з спаржі, крабового м'яса, рисового вина, соєвого соусу, чилі, зеленого лука, горіхів і меду. опис приготування: Дрібно посікти тайський чилі. Зробити фарш з зеленої цибулі. нарізати спаржу. Перемішати крабове м'ясо, рисове вино, соєвий соус, лимо...