Рецепт Голубці з бурякової гички

Рецепт Голубці з бурякової гички
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв.

опис приготування:

Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смачне, особливо якщо робити такі голубці з м'ясом.

Смачного!


  • Средняя свекла с ботвой— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 2-3 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • крем— 0,5 склянки
  • сіль, перець— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком
Голубці з бурякової гички - фото крок 1 Свекольную ботву хорошенько промыть. Выбрать самые красивые и целые листочку и залить кипятком.

Голубці з бурякової гички - фото крок 2 Овочі — картопля, морковку и свеклу помыть, почистить и натереть на корейской терке соломкой. Цибулю нарізати півкільцями. Пожарить до прозрачности, затем добавить остальные овощи, тушить почти до полной готовности.

Голубці з бурякової гички - фото крок 3 Далее достать из кипятка листья, разбить или вырезать жилки у ботвы. В каждый лист уложить 1-2 ст. ложки начинки и аккуратно завернуть.

Голубці з бурякової гички - фото крок 4 Завернутые листья с начинкой уложить в сковородку (з товстим дном), залити сметаною, чесноком и тушить на сильном огне под закрытой крышкой около 15 хвилин.

Голубці з бурякової гички - фото крок 5 Голубцы из свекольной ботвы подавать как гарнир.

Подібні рецепти

Голубці без рису

Суп з бурякової гички

Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...

Голубці ідеальні

Голубці ідеальні

голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...

Голубці з овочів

Голубці з овочів

Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...

Голубці з виноградного листя

Голубці з виноградного листя

Чули про голубці з виноградного листя? Саме час їх спробувати! З простим поетапні рецептом приготування з цією стравою впораються навіть недосвідчені кулінари. Так що дивіться і записуйте! опис приготування: багато, напевно, чули про долма. Це традиційні голубці родом із Середньої Азії, які г...