Рецепт Соус до форелі

Рецепт Соус до форелі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Обожнюючи червону рибу, її можна додавати до будь-якої страви і готувати, як самостійну страву. Найсмачніше подавати рибу з соусом, тому ділюся відмінним рецептом, як приготувати соус до форелі.

опис приготування:

Неправильним чи погано приготованим соусом дуже легко зіпсувати навіть найсмачнішу рибу. Безпрограшним варіантом буде вершковий соус, проте він трохи вже набрид, тому хочеться чогось свіжого і нового. Соус на основі цитрусових з додаванням розмарину буде дуже смачним додаванням до форелі і підкреслить її ніжний смак. Таку рибку можна подавати до картопляного пюре або до овочевої салату, sparzhe, квасолі.

  • Свіжовичавлений сік апельсина— 1,5 склянки
  • Сухе вино біле— 1 Склянка
  • Luk salotų— 1 штука
  • Винний оцет— 0,25 склянки
  • петрушка— 0,5 пучка
  • Лимонний сік— 1,5 склянки
  • чебрець— 1 штука
  • розмарин— 2 штуки
  • вершки жирні— 0,25 склянки
  • Вершкове масло— 170 грам
  • філе форелі— 2 штуки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Сіль і мелений чорний перець— За смаком
Соус до форелі - фото крок 1 1. У каструлю наливаю апельсиновий і лимонний соки, додаю сухе вино, винний оцет, дрібно порізану цибулю шалот, кілька гілочок петрушки і гілочку чебрецю. Відправляю ємність на вогонь і варю 10 хвилин, після цього кладу ще гілочку розмарину і варю 10 хвилин.

Соус до форелі - фото крок 2 2. Отриману рідину проціджують через сито і повертаю її на вогонь, вливаю жирні вершки і трохи уварювалася на повільному вогні. Поступово додаю по маленькому шматочку вершкового масла і помішують, НЕ доводжу до кипіння. Забираю каструлю з вогню, додаю за смаком сіль і перець мелений, залишаю при кімнатній температурі на 2 годину.

Соус до форелі - фото крок 3 3. Філе форелі промиваю і обтираю паперовим рушником. Сковороду розігріваю з оливковою олією і обсмажую філе з двох сторін до готовності, солю і перчу за смаком.

Соус до форелі - фото крок 4 4. Обсмажену форель викладаю на тарілку і поливаю приготованим соусом, подаю з гарніром з квасолі і смажених грибів.

Подібні рецепти

Стейк з форелі на сковороді

Рецепт райдужної форелі

Стейк з форелі на сковороді — найпростіше, але при цьому саме вишукане і корисне блюдо, яке тільки можна придумати для буденного життя. готується швидко, насичує відмінно, сил додає багато. опис приготування: Форель досить жирна риба, але не турбуйтеся, риб'ячий жир — це дуже корисна речовина,...

Суп з форелі

Суп з форелі

Будучи справжнім поціновувачем морської їжі, можу запевнити, що цей суп з фореоі — суперский. особливо, якщо готувати його уважно, за рецептом, то результат буде чудовим — обіцяю! опис приготування: Рецепт приготування супу з форелі розписаний дуже досконально, а тому просто дотримуючись нижче...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...