Рецепт Вершково-грибний суп за 15 хвилин
Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку!
опис приготування:
Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитним і ароматним, якщо додати до нього трохи грибів. За бажанням ви можете в кінці приготування подрібнити суп блендером, але, повірте, шматочки грибів дуже красиво виглядають в готовій страві. Ви можете замінити вершки менш жирними або молоком, варіюючи кількість рідини. Також в якості бульйону ви можете взяти овочевий, м'ясної або курячий. Не забудьте додати ваші улюблені спеції і приправи, так суп вийде більш насиченим за смаком.
- гриби— 150 грам
- Цибуля— 1/2 штуки
- бульйон— 240 мілілітрів
- вершки 33% — 120 мілілітрів
- часник— 1 зубчик
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. У каструлі розтопіть вершкове масло (приблизно 50 грам) і обсмажте на ньому цибулю і гриби до злегка золотистого кольору. Випаруйте рідина з грибів і додайте борошно, добре перемішуючи масу.
3. додайте часник. Коли мука стане коричневою, додайте бульйон і добре його розмішайте. Дайте супу закипіти і додайте вершки.
4. Знову перемішайте і, зменшивши вогонь, варіть ще 5-10 хвилин. Додати сіль, поперчіть і приправте за смаком. подавайте, прикрасивши зеленою цибулею. Смачного!
Подібні рецепти
Вершково-часниковий соус
Рецепт приготування ароматного пюреобразного супу з курячого бульйону, сухого білого вина, часнику, лука, жирних вершків, французького хліба і сиру Грюйер. опис приготування: Тонкий часниковий аромат надає цьому незвичайному супу пікантність, а сухе вино — вишуканість. Жирні вершки і подрібнен...
Фетучіні з вершково-грибним соусом
Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...
Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом
Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...
Вершково-карамельний лікер.
Домашній лікер для любителів солодких спиртних напоїв) кількість порцій: 10 Коричневий цукор Містраль— 200 грам вершки 20% — 200 мілілітрів(у мене 10%) Розчинна кава— 1-2 чайних ложок Ванільний цукор— 1 Чайна ложка молоко— 200 мілілітрів горілка— 300 мілілітрів(можна взяти віскі, ром) шоколад ...
Соковиті вершково-курячі крокети
Соковиті вершково-курячі крокети - смачна закуска, яка прекрасно підійде як для святкового столу, так і для буденного. Крокети можна подати друзям, які забігли на п'ятничні посиденьки. опис приготування: рецепт, як приготувати соковиті вершково-курячі крокети, сподобається любителям смачних і ...