Рецепт Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Рецепт Вершково-грибний суп за 15 хвилин
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв.
Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку!

опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитним і ароматним, якщо додати до нього трохи грибів. За бажанням ви можете в кінці приготування подрібнити суп блендером, але, повірте, шматочки грибів дуже красиво виглядають в готовій страві. Ви можете замінити вершки менш жирними або молоком, варіюючи кількість рідини. Також в якості бульйону ви можете взяти овочевий, м'ясної або курячий. Не забудьте додати ваші улюблені спеції і приправи, так суп вийде більш насиченим за смаком.

  • гриби— 150 грам
  • Цибуля— 1/2 штуки
  • бульйон— 240 мілілітрів
  • вершки 33%  — 120 мілілітрів
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Вершково-грибний суп за 15 хвилин - фото крок 1 1. Підготуйте необхідні інгредієнти: гриби наріжте тонкими пластинками, а цибуля і часник подрібніть.

Вершково-грибний суп за 15 хвилин - фото крок 2 2. У каструлі розтопіть вершкове масло (приблизно 50 грам) і обсмажте на ньому цибулю і гриби до злегка золотистого кольору. Випаруйте рідина з грибів і додайте борошно, добре перемішуючи масу.

Вершково-грибний суп за 15 хвилин - фото крок 3 3. додайте часник. Коли мука стане коричневою, додайте бульйон і добре його розмішайте. Дайте супу закипіти і додайте вершки.

Вершково-грибний суп за 15 хвилин - фото крок 4 4. Знову перемішайте і, зменшивши вогонь, варіть ще 5-10 хвилин. Додати сіль, поперчіть і приправте за смаком. подавайте, прикрасивши зеленою цибулею. Смачного!

Подібні рецепти

Вершково-часниковий суп

Вершково-часниковий соус

Рецепт приготування ароматного пюреобразного супу з курячого бульйону, сухого білого вина, часнику, лука, жирних вершків, французького хліба і сиру Грюйер. опис приготування: Тонкий часниковий аромат надає цьому незвичайному супу пікантність, а сухе вино — вишуканість. Жирні вершки і подрібнен...

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...

Вершково-карамельний лікер.

Вершково-карамельний лікер.

Домашній лікер для любителів солодких спиртних напоїв) кількість порцій: 10 Коричневий цукор Містраль— 200 грам вершки 20%  — 200 мілілітрів(у мене 10%) Розчинна кава— 1-2 чайних ложок Ванільний цукор— 1 Чайна ложка молоко— 200 мілілітрів горілка— 300 мілілітрів(можна взяти віскі, ром) шоколад ...

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети - смачна закуска, яка прекрасно підійде як для святкового столу, так і для буденного. Крокети можна подати друзям, які забігли на п'ятничні посиденьки. опис приготування: рецепт, як приготувати соковиті вершково-курячі крокети, сподобається любителям смачних і ...