Рецепт Груші в червоному вині
груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом.
кількість порцій: 6
- червоне вино— 750 мілілітрів
- лікер чорної смородини— 250 мілілітрів
- цукрова пудра— 100 грам
- груші— 3 штуки
- стручок ванілі— 1 штука
- заголовок для палітурки— 2 щіпки
- заварний крем— 200 мілілітрів
- Свіже листя м'яти— — За смаком(для прикраси)
Кожну грушу обробити: прибрати шкірку, розрізати навпіл, видалити ядро.
Покласти груші відразу в сироп. Поставте каструлю на слабкий вогонь, додати 1 стручок ванілі, і готувати поки груші не стануть м'якими.
Дайте охолонути в сиропі, якщо це можливо протягом ночі.
На наступний день дістати груші з сиропу, покласти в інший посуд і покрити половиною сиропу.
Накрити кришкою і нехай чекають при кімнатній температурі.
Поставити сироп на повільний вогонь, поки він не скоротитися вдвічі. Потім залити через дрібне сито в меншу каструлю. Довести до кипіння і додати 2 щіпки борошна, добре перемішати виделкою, і зняти з вогню.
Перед подачею на стіл нарізати груші зверху вниз на кілька тонких частин, залишаючи зверху нерозрізаний кінчик. Покладіть на тарілку як на малюнку.
Наповнити одну половину тарілки заварним кремом, а іншу приготованим сиропом.
Прикрасити листком м'яти.
Подібні рецепти
Кролик з чорносливом в червоному вині
Скоро настане літо, багато відправляться на пікніки на природі, тому зверніть увагу на рецепт шашлику на червоному вині, а я детально розповім, як його приготувати. Результат вам точно сподобається. опис приготування: Такий шашлик можуть покуштувати і діти, адже спирт абсолютно не відчувається...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...
Груші в журавлинному соусі
Рецепт приготування десерту з груш в журавлинному соусі. Подавайте цей десерт теплим або охолодженим з морозивом або вершками. опис приготування: Викласти груші у велику каструлю. Додати достатньо води, щоб вода покривала груші (близько 4 чашок). Додати цукор, корицю, цитрусові кірки, мед і л...
Груші, запечені з сиром
Рецепт приготування груш, запечених з сиром, медом і горіхами. опис приготування: Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d. приготування: Розрізати груші ...