Рецепт Соус з запеченого часнику і квасолі
Соус з запеченого часнику, в'ялених помідорів і білої квасолі добре подавати з асорті зі свіжих овочів (наприклад, болгарським перцем, стручковой фасолью, брокколі і т.д.).
опис приготування:
Густий ситний соус з запеченого часнику з квасолі виходить дуже смачним, корисним і низькокалорійним. Щоб зробити соус ніжнішим, ви можете додати в нього вершковий сир або арахісове масло.
- голівка часнику— 1 штука
- оливкового масла— 1/2 чайних ложки
- в'ялених помідора в олії— 4 штуки
- солі— 1/4 чайних ложки
- банку білої квасолі— 1 штука(450 г)
- чорного перцю— 1 щіпка
- бальзамічного оцту, плюс додатковий оцет— 1 Ст. ложка
- масла з в'ялених помідорів— 1 Ст. ложка
2. Коли готовий часник досить охолоне для обробки, витягти з нього м'якоть і помістити в миску кухонного комбайна. Додати в'ялені помідори і сіль, перемішати до однорідності. Злити рідину з квасолі і додати до часниковою суміші разом з чорним перцем. перемішати.
3. Поки кухонний комбайн працює, влити бальзамічний оцет і масло від в'ялених помідорів. Перемішати до однорідної консистенції. Приправити м'ясо за смаком, якщо необхідно, і подавати соус, окропивши бальзамічним оцтом.
Подібні рецепти
Салат «Кубанський» на зиму
Я вам розповім, як приготувати соус з помідорів і часнику з італійськими нотками. погодьтеся, отличная альтернатива томатному соусу из банки. Домашній і в міру остренький соус сальса — для вас. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт соусу з помідорів і часнику, і головний його пл...
Гарнір з рису і квасолі
У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі. опис приготування: Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звича...
Суп з квасолі і сочевиці
Суп з квасолі і сочевиці — корисне, ситне і смачне першу страву. Готується просто і відносно швидко. ділюся рецептом! опис приготування: ароматний, смачний і ситний суп з квасолею і червоною сочевицею не вимагає особливих кулінарних навичок. У мене бульйон курячий, але можна взяти будь-який м'...
Суп з червоної квасолі без м'яса
Всім любителям грибних і просто пісних супчиків хочу запропонувати спробувати цей варіант в домашніх умовах. Неймовірно насичений смак і аромат точно нікого не залишить байдужим. рекомендую! опис приготування: Представляю вам класну ідею, як приготувати суп з червоної квасолі без м'яса. сушені...
Суп з квасолі і смажених овочів
Рецепт приготування супу з цукіні, кабачками, білими грибами, морквою, цибулею, селерою, помідорами, білої і стручкової квасолею. опис приготування: Цей овочевий суп не тільки смачний, але і корисний. цукіні— 2 штуки кабачка— 2 штуки білих грибів— 240 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки сіль—...