Рецепт Шашлик з телятини з оцтом
Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття.
опис приготування:
Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієтичне м'ясо. Але і маринувати його треба вміти. м'ясо молоде, тому тривалого маринування не потрібно. Телятину можна замаринувати прямо перед поїздкою. Поки доїдете-дійдете, поки розведете багаття і доведете вугілля до потрібної кондиції — м'ясо і буде готово.
1. Телятину миємо й нарізаємо порційними шматочками.
2. чистий цибулю, нарізаємо його, як вам подобається, а потім злегка Примніть. Нехай випустить сік. Якщо будете обсмажувати цибулю на шампурах, тоді нарізайте його кільцями. Але не нанизуйте цибулю на шампура з м'ясом, цибуля згорить, адже обжарится він набагато швидше м'яса.
3. М'ясо складаємо в миску, додаємо до нього прим'ятий цибулю, сіль, перець і інші спеції. Додаємо винний оцет, все добре перемішуємо. Потім промасажує кожен шматочок м'яса, втирайте в нього спеції. Телятина маринується не більш 2-3 годин.
4. Нанизуємо м'ясо на шампура і смажимо на хороших вугіллі.
Подаємо із зеленню, соусами, свіжими овочами.
сподіваюся, варіант, як приготувати шашлик з телятини з укусусом, не раз стане вам у пригоді!
- теляча вирізка— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
- оцет винний— 3-4 Ст. ложок
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
- Суміш прованських трав— 1 Чайна ложка(сухих)
- коріандр мелений— 1 Чайна ложка
1. Телятину миємо й нарізаємо порційними шматочками.
2. чистий цибулю, нарізаємо його, як вам подобається, а потім злегка Примніть. Нехай випустить сік. Якщо будете обсмажувати цибулю на шампурах, тоді нарізайте його кільцями. Але не нанизуйте цибулю на шампура з м'ясом, цибуля згорить, адже обжарится він набагато швидше м'яса.
3. М'ясо складаємо в миску, додаємо до нього прим'ятий цибулю, сіль, перець і інші спеції. Додаємо винний оцет, все добре перемішуємо. Потім промасажує кожен шматочок м'яса, втирайте в нього спеції. Телятина маринується не більш 2-3 годин.
4. Нанизуємо м'ясо на шампура і смажимо на хороших вугіллі.
Подаємо із зеленню, соусами, свіжими овочами.
сподіваюся, варіант, як приготувати шашлик з телятини з укусусом, не раз стане вам у пригоді!
Подібні рецепти
Курячий шашлик з оцтом і цибулею
Ніжний і соковитий шашлик з телячого м'яса — це настільки здорово, що слів не вистачити, щоб описати його справжній смак! М'ясо попередньо маринується, а потім смажиться на мангалі до готовності. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування шашлику з телятини по-грузинськи...
Шашлик з телятини в духовці
Якщо так хочеться гаряченького і соковитого м'яса, але погода поки не дозволяє поїхати за місто, тобто вихід. Дізнайтеся про те, як приготувати шашлик з телятини в духовці за моїм рецептом. опис приготування: Вся чоловіча частина буде вам вдячна за це приголомшливе гаряче блюдо. Воно перенесе ...
Шашлик з телятини в кефірі
тепло! Саме час вибиратися на природу з друзями, тому, звичайно ж, треба запастися рецептом для приготування смачного шашлику. Замаринуйте м'ясо за цим рецептом, ваш шашлик вийде відмінним. опис приготування: Багато хто з нас звик, що шашлик з яловичини або телятини виходить жорстким і сухим, ...
Шашлик зі свинини класичний з оцтом
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...
Шашлик з оцтом і цибулею
Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса. опис приготування: Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До ньог...