Рецепт Шашлик з телятини з оцтом

Рецепт Шашлик з телятини з оцтом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття.

опис приготування:

Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієтичне м'ясо. Але і маринувати його треба вміти. м'ясо молоде, тому тривалого маринування не потрібно. Телятину можна замаринувати прямо перед поїздкою. Поки доїдете-дійдете, поки розведете багаття і доведете вугілля до потрібної кондиції — м'ясо і буде готово.

1. Телятину миємо й нарізаємо порційними шматочками.

2. чистий цибулю, нарізаємо його, як вам подобається, а потім злегка Примніть. Нехай випустить сік. Якщо будете обсмажувати цибулю на шампурах, тоді нарізайте його кільцями. Але не нанизуйте цибулю на шампура з м'ясом, цибуля згорить, адже обжарится він набагато швидше м'яса.

3. М'ясо складаємо в миску, додаємо до нього прим'ятий цибулю, сіль, перець і інші спеції. Додаємо винний оцет, все добре перемішуємо. Потім промасажує кожен шматочок м'яса, втирайте в нього спеції. Телятина маринується не більш 2-3 годин.

4. Нанизуємо м'ясо на шампура і смажимо на хороших вугіллі.

Подаємо із зеленню, соусами, свіжими овочами.

сподіваюся, варіант, як приготувати шашлик з телятини з укусусом, не раз стане вам у пригоді!


  • теляча вирізка— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
  • оцет винний— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • Суміш прованських трав— 1 Чайна ложка(сухих)
  • коріандр мелений— 1 Чайна ложка
Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієтичне м'ясо. Але і маринувати його треба вміти. м'ясо молоде, тому тривалого маринування не потрібно. Телятину можна замаринувати прямо перед поїздкою. Поки доїдете-дійдете, поки розведете багаття і доведете вугілля до потрібної кондиції — м'ясо і буде готово.

1. Телятину миємо й нарізаємо порційними шматочками.

2. чистий цибулю, нарізаємо його, як вам подобається, а потім злегка Примніть. Нехай випустить сік. Якщо будете обсмажувати цибулю на шампурах, тоді нарізайте його кільцями. Але не нанизуйте цибулю на шампура з м'ясом, цибуля згорить, адже обжарится він набагато швидше м'яса.

3. М'ясо складаємо в миску, додаємо до нього прим'ятий цибулю, сіль, перець і інші спеції. Додаємо винний оцет, все добре перемішуємо. Потім промасажує кожен шматочок м'яса, втирайте в нього спеції. Телятина маринується не більш 2-3 годин.

4. Нанизуємо м'ясо на шампура і смажимо на хороших вугіллі.

Подаємо із зеленню, соусами, свіжими овочами.

сподіваюся, варіант, як приготувати шашлик з телятини з укусусом, не раз стане вам у пригоді!


Подібні рецепти

Шашлик з телятини по-грузинськи

Курячий шашлик з оцтом і цибулею

Ніжний і соковитий шашлик з телячого м'яса — це настільки здорово, що слів не вистачити, щоб описати його справжній смак! М'ясо попередньо маринується, а потім смажиться на мангалі до готовності. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування шашлику з телятини по-грузинськи...

Шашлик з телятини в духовці

Шашлик з телятини в духовці

Якщо так хочеться гаряченького і соковитого м'яса, але погода поки не дозволяє поїхати за місто, тобто вихід. Дізнайтеся про те, як приготувати шашлик з телятини в духовці за моїм рецептом. опис приготування: Вся чоловіча частина буде вам вдячна за це приголомшливе гаряче блюдо. Воно перенесе ...

Шашлик з телятини в кефірі

Шашлик з телятини в кефірі

тепло! Саме час вибиратися на природу з друзями, тому, звичайно ж, треба запастися рецептом для приготування смачного шашлику. Замаринуйте м'ясо за цим рецептом, ваш шашлик вийде відмінним. опис приготування: Багато хто з нас звик, що шашлик з яловичини або телятини виходить жорстким і сухим, ...

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...

Шашлик з оцтом і цибулею

Шашлик з оцтом і цибулею

Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса. опис приготування: Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До ньог...