Рецепти muscleman.com.ua

Солянка «рибна»

Солянка «рибна»

Рецепт приготування традиційної рибної солянки. Суп дуже смачний і ситний. опис приготування: В якості основного інгредієнта для цього супу підійде будь-яка не надто дрібна риба. Раджу спробувати приготувати суп використовуючи севрюгу, осетрину або стерлядь. Рибне філе нарізати невеликими шмат...

Шоколадне печиво з чорносливом

Шоколадне печиво з чорносливом

Рецепт приготування шоколадного печива з вівсяної муки і пюре з чорносливу. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити квадратну форму фольгою, залишаючи навіс по краях. Змішати шоколад і масло в жароміцної мисці. Встановити миску на каструлею з киплячою водою. помішувати,...

Сквош з начинкою з рису

Сквош з начинкою з рису

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Кульки крабові з сиром

Кульки крабові з сиром

Пропоную приготувати оригінальну і дуже смачну закуску, яка відмінно буде виглядати на Новорічному столі. До того ж, такі кульки виручать вас на випадок несподіваних гостей. опис приготування: Закуска з крабових паличок і сиру дуже проста в приготуванні, зроблена з найдоступніших інгредієнтів....

Гречка з фаршем і грибами

Рецепти салат «літній»

Приготуємо сьогодні з вами прекрасний обід, який крім смаку буде ще й дуже корисним — гречка з фаршем і грибами. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Гречка з фаршем і грибами стане ідеальним обідом для всіх, навіть якщо ви дотримуєтеся правильного харчування. Фарш можна використов...

Яловичина по-вірменськи

Яловичина по-вірменськи

Яловичина по-вірменськи — це ще один спосіб дуже класно приготувати м'ясо для повсякденного або ж святкового столу. Відмінно проварене і протушенние м'ясо з поєднання гранатового соусу неповторно! опис приготування: З першого погляду здається, що яловичина по-вірменськи готується складно. Насп...

Скляна локшина з куркою і овочами

Скляна локшина з куркою і овочами

Скляної локшиною у нас прийнято називати фунчозу. Після приготування вона виглядає як скло, повністю прозора і блискуча. Відмінно гармонує з овочами, курочкою або ж іншими продуктами. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати скляну локшину з куркою і овочами, то візьміть на ...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...

Фрітата з яблуком і сиром

Фрітата з яблуком і сиром

Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну ...

Gёzleme

Gёzleme

Гезлеме-це одна з найпопулярніших турецьких коржів з сиром. вони, хто хоч раз відпочивав у Туреччині, напевно пам'ятають їх смак. опис приготування: Гезлеме обов'язково треба піч на чавунній сковороді. Почнемо з тіста. дріжджі, цукор і столову ложку води змішуємо, даємо постояти хвилин 15 до п...

Гречка зі свининою з підливою

Гречка зі свининою з підливою

Якщо ви задумалися над тим, що приготувати на вечерю, обіду, то придивіться до універсального рецепту гречки зі свининою з підливою. Ви отримаєте смачне і ситне блюдо, яке сподобається близьким. опис приготування: Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати гречку зі свининою з підливою. С...

Густе яблучне повидло на зиму

Густе яблучне повидло на зиму

яблука — корисний і смачний фрукт не тільки в свіжому вигляді, але і у вигляді варення і джемів. Сьогодні я пропоную рецепт густого повидла з яблук. опис приготування: Густе повидло з яблук відмінно підійде на сніданок або полуденок з шматочком свіжого хліба до чаю, кава, молоку. А також у виг...

Яловичина з кабачками

Яловичина з кабачками

Яловичина з кабачками виходить дуже смачною і соковитою, ну а оскільки це блюдо досить легке, ви можете готувати його хоч кожен день, не думаю, що таке поєднання може коли-небудь набриднути. опис приготування: Я дуже рідко роблю важку їжу і намагаюся весь час вибирати дуже легкі поєднання про...

Суп з консервованого щавлю

Суп з консервованого щавлю

Смачний суп з щавлю, який взимку нагадає про весну і літо і допоможе нашому організму справлятися з авітамінозом. Приготувати такий суп простіше простого, він виходить ситним і смачним. опис приготування: У моїй родині дуже люблять щавель, тому на зиму я його завжди консервую. Взимку суп з щав...

Гратен з гарбуза з сиром

Гратен з гарбуза з сиром

Коли все інші солоні і солодкі страви з гарбуза вам злегка набридли, приготуйте гратен з гарбуза з сиром. Додамо в такий гратен трохи картоплі, лука, спецій і багато сиру. Буде яскраво і смачно! опис приготування: Як приготувати гратен з гарбуза з сиром? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 180...

Яловичина тушкована з грибами

Яловичина тушкована з грибами

Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...

Суп пюре з печериць в хлібі

Суп пюре з печериць в хлібі

цікавий, оригінальний і витончений рецепт приготування супу пюре з печериць в хлібі порадує вас новими кулінарними відкриттями. наприклад, гриби можуть бути ще ароматні, а суп — ситніше! опис приготування: кажуть, що такий рецепт приготування супу пюре з печериць в хлібі прийшов до нас з Чехії...

Спагеті з гарбузом і імбиром

Спагеті з гарбузом і імбиром

кількість порцій: 4 спагетті— 200  грам(відварити) гарбуз— 200 грам цукор— 0,5  Ст. ложки часник— 3 зубчики рослинна олія— 50 грам імбир мелений— 5 грам сир твердий— 100 грам(Натерти на дрібній тертці) М'ясний бульйон— 0,5 склянки Часник нарізати дрібними шматочками, обсмажити на олії протяг...

Свиняча голова запечена в духовці

Свиняча голова запечена в духовці

розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...

Суп із сушених грибів

Суп із сушених грибів

Рецепт приготування супу з сушених грибів з картоплею та зеленню петрушки. Незважаючи на свою простоту, суп із сушених грибів і картоплі виходить дуже смачним і ароматним. опис приготування: приготування: Добре промити сушені гриби і залити теплою водою. Дати постояти протягом 30 хвилин. Потім...