Рецепт Солянка рибна

Рецепт Солянка рибна
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рибну солянку можна приготувати з будь-якої риби декількох видів. Але найсмачніша вона виходить з додаванням філе червоної риби. Нехай це буде форель, лосось або сьомга - буде дуже смачно!


опис приготування:

Для наваристого бульйону його варять з хребта, голови і хвоста риби. Філе червоної риби додається за 5 хвилин до готовності супу, щоб не переварити його. Інакше філе стане жорстким і несмачним. Перед вами дуже смачний рецепт, як приготувати солянку рибну.


  • форель (філе)  — 600 грам
  • пеленгас (хвіст)  — 300 грам
  • сардина консервована (банку)  — 1 штука
  • Картопля середній— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • плавлений сирок— 1 штука
  • Маслини без кісточок (банку)  — 1/2 штуки
  • лимон— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Перець духмяний горошок— 3-4 штук
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Рослинна олія— За смаком
  • пучок кропу— 1 штука
солянка рибна - фото крок 1 1. Підготуйте необхідні продукти. З філе зніміть шкіру, видаліть кістки. Овочі помийте, очистіть. Сардину розімніть вилкою.

солянка рибна - фото крок 2 2. Хвост пеленгаса, лавровий лист, душистый перец залейте холодной водой (2 L), доведіть до кипіння, зніміть піну. Отваривайте бульон в течение 10 хвилин, штам. Мясо рыбы снимите с хвоста, измельчите и закиньте в бульон.

солянка рибна - фото крок 3 3. Картофель нарежьте некрупными кубиками и добавьте в бульон, варите до готовности в течение 20-15 хвилин.

солянка рибна - фото крок 4 4. лук подрібніть, моркву натріть на крупній тертці. Пасеруйте овочі на розігрітій олії до золотистого відтінку.

солянка рибна - фото крок 5 5. Добавьте плавленый сырок, натертый на терке, несколько столовых ложек бульона. Размешайте и готовьте до растворения сырка. Затем закиньте поджарку в бульон.

солянка рибна - фото крок 6 6. Филе форели нарежьте на равные кусочки, закиньте их в суп и варите не дольше 5 хвилин. Добавьте измельченную сардину, сіль перець за смаком, перемішайте.

солянка рибна - фото крок 7 7. Для подачи маслины и лимон нарежьте колечками. Добавьте мелкорубленый укроп. Смачного!

Подібні рецепти

Солянка рибна класична

Кижуч смажений

Як приготувати солянку рибну класичну? Спробуйте мій простий і перевірений рецепт цього смачного, ароматного і ніжного супу. Тонкий смак супу підкреслює м'ясо червоної риби… смачно! опис приготування: Ідеальний закон рибної солянки: в ній немає кісток. У нас у продажу продаються брикети заморо...

Солянка «рибна»

Солянка «рибна»

Рецепт приготування традиційної рибної солянки. Суп дуже смачний і ситний. опис приготування: В якості основного інгредієнта для цього супу підійде будь-яка не надто дрібна риба. Раджу спробувати приготувати суп використовуючи севрюгу, осетрину або стерлядь. Рибне філе нарізати невеликими шмат...

Грибна солянка без капусти

Грибна солянка без капусти

Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Грибна солянка з картоплею і сметаною

Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...

Грибна солянка з овочами на зиму

Грибна солянка з овочами на зиму

Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...