Рецепт Яловичина з кабачками
Яловичина з кабачками виходить дуже смачною і соковитою, ну а оскільки це блюдо досить легке, ви можете готувати його хоч кожен день, не думаю, що таке поєднання може коли-небудь набриднути.
опис приготування:
Я дуже рідко роблю важку їжу і намагаюся весь час вибирати дуже легкі поєднання продуктів, які не шкодять фігурі і добре засвоюються організмом. І якщо говорити про приготування м'яса, то один з найбільш вдалих варіантів, на мій погляд, — це ось такий простий рецепт яловичини з кабачками. Блюдо виходить дуже легке, соковите і при цьому неймовірно смачне і шалено ароматне. Ви можете приготувати яловичину з кабачками в домашніх умовах на обід, вечерю або навіть на сніданок, адже це дуже просто і досить швидко.
- філе яловичини— 500-600 грам
- кабачок цукіні— 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- помідор— 2 штуки
- часник— 2-3 зубчиків
- зелень свіжа— 30-40 грам(петрушка кріп)
- гілочка розмарину— 1 штука
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком(прованські трави, перець чорний мелений)
- сіль— За смаком
Потім насипаємо спеції, перемішуємо все і смажимо цибулю з часником ще буквально хвилинку.
Яловичину нарізаємо на шматочки і викладаємо на сковороду, продовжуємо смажити все разом протягом 5-7 хвилин.
За цей час ми бланшируємо помідори в окропі, очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо в блендері до стану пюре. Викладаємо томатну пасту на сковороду до м'яса, перемішуємо все і тушкуємо 5 хвилин.
Потім додаємо нарзанні кубиках кабачки, перемішуємо все і тушкуємо під кришкою на повільному вогні 20-25 хвилин.
В самому кінці безпосередньо перед подачею блюдо слід посолити і додати в нього подрібнену свіжу зелень.
Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Гігантський кіндер милк
Хочу запропонувати вам легкий і корисний суп родом з Італії. Овочі не варяться, і це дозволяє зберегти максимальну кількість вітамінів. Рецепт стане в нагоді також вегетаріанцям і сироїдам. дивіться! опис приготування: Як приготувати гаспачо з кабачками? Це дуже легко і займе не більше 10 хвил...
Гратен з кабачками гриль
Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудов...
Суп з помідорами, кабачками і цибулею
Рецепт приготування супу з помідорами, кабачками, цибулею, петрушкою, часником, білим вином і вустерширського соусом. опис приготування: Цей легкий овочевий суп дуже смачний і поживний. Біле вино надає супу вишуканий смак, а вустершірскій соус - пікантність. нарізаних помідорів в банку— 800 ...
Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Яловичина каррі «Пананг»
Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...