Рецепт Густе яблучне повидло на зиму
яблука — корисний і смачний фрукт не тільки в свіжому вигляді, але і у вигляді варення і джемів. Сьогодні я пропоную рецепт густого повидла з яблук.
опис приготування:
Густе повидло з яблук відмінно підійде на сніданок або полуденок з шматочком свіжого хліба до чаю, кава, молоку. А також у вигляді начинки для пирогів, пиріжків, млинчиків. Час варіння повидла залежить від сорту яблук. У меня оно сварилось за час. Цукор кладіть до смаку, враховуючи, що яблука бувають кислими, кисло-солодкими, солодкими і дуже солодкими. У мене були дуже солодкі, тому я додала трохи цукру і лимонну кислоту. Вихід готової продукції — 2 баночки об'ємом 500 мл.
- яблуко— 1000 грам
- цукор— 300 грам
- вода— 100 мілілітрів
Яблука помийте і очистіть від шкірки.
яблука розрізати, видаліть серцевину і насіння. після зважте. Чиста вага яблук у мене склав 800 грам.
Наріжте яблука тонкими пластинками.
Викладіть нарізані яблука в каструлю з товстим дном. наливати 100 мл. води. Якщо у вас дуже соковиті яблука, то вистачить і 50 мл. води.
Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 35-40 хвилин до м'якості.
Збийте яблука блендером до консистенції пюре.
Додайте цукор і перемішайте.
Варіть яблука до загустіння на невеликому вогні.
Густе повидло з яблук готове. Розкладіть його в стерилізовані банки і зберігайте в холодильнику.
Подібні рецепти
Секретне яблучне повидло
Груші і яблука — не тільки смачні, але і дуже корисні фрукти, а пюре, приготоване з них допоможе в годуванні дитини, тому сьогодні ми будемо готувати грушево-яблучне пюре для дітей. опис приготування: Груші і яблука треба обдати окропом, почистити і викласти на деко. Відправляємо в духовку на ...
Slivovoe повидло
Як тільки з'являються сонячні літні солодкі плоди, то відразу ж поспішаю зробити всілякі заготовки на зиму. У цьому мені допомагає простий покроковий рецепт, як приготувати сливове варення. опис приготування: У моїх планах на це літо не тільки поїздка на море, але і консервація варення, щоб ви...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...